Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

KINHANK Video Mängu Konsool Super Konsooli X Mini PC BOX Võita 10+Batocera Dual Screen Väljund 2T HDD PS3/PS2/PS1/WII/WIIU/SS/N64

    (0) 0
(0 Arvustused)

€1 291.56 €632.86
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d104570

Vaba Naaseb!Eelmüügist + müügijärgne teenindus

Kui teil on küsimusi selle ajal ja pärast ostu sooritamist, palun võtke meiega ühendust ja me aktiivselt seda lahendada sinu jaoks.

Valida Digisild.ee standard logistika, järgmise 24 riigis/piirkonnas saab nautida tingimusteta tasuta tagasimaksed.

Venemaa, Ameerika Ühendriigid, Hispaania, Prantsusmaa, Brasiilia, Holland, Iisrael, Poola, Suurbritannia, Lõuna-Korea, Saksamaa, Itaalia, Kanada, Austraalia, Saudi Araabia, AÜE, Tšiili, Ukraina, Jaapan, Mehhiko, Belgia, tšehhi Vabariik, Šveits, Portugal.

Kallid sõbrad, tänan teid väga palju valida meie poest ja tooteid.Loodan, et tuua teile hea shopping kogemus.Võib-olla sa esineda järgmisi probleeme.Võite alati võtta ühendust meie sõbralik online müük esindaja.

Halb kommentaare ja eriarvamused ei saa aidata teil lahendada probleeme väga hästi!uskuge meid!Kindlasti on meil pakkuda teile parim müügijärgne teenindus!

K: Mida teha, kui minu toode on kahjustatud veo ajal?

A: võta meiega Ühendust!Me vahetame seda sinu jaoks tasuta või maksta täielikult!

Q: logistika ei tundu, et olla kursis, mida ma peaksin tegema?

A: võta meiega Ühendust!Me võtame teiega ühendust logistika meetod ja kiirendatud kohaletoimetamine teile!

Q: toote tundub, et on mõningaid probleeme, mida ma peaksin tegema?

A: võta meiega Ühendust!Me vahetame seda sinu jaoks tasuta või maksta täielikult!

K: ma ei pea selle toote kohta, mida ma pean tegema?

A: võta meiega Ühendust!Me pakume teile tasuta tagastamine ja tagastamise kanaleid!

Vaadake, et te

2T HDD Kaasaskantavad Välised Mäng Hard Disk Drive, Plug and play, Ei juhi vaja, sobib iga X86 PC, SATA 3 Laptop/PC/Windows/Mac OS-i, Eelnevalt paigaldatud batocera 33 süsteem, sisseehitatud 120,000+ mänge, sealhulgas 5000+3D mängud, eelinstalleeritud 108 mängu kogud ja emulators, võib täiesti joosta PS2/ PS3/WII/WIIU/Sega Saturn/PS1/N64/DC jne, Kui soovite rohkem mänge, võite lisada ka oma mängud.

Mäng nimekirja viitate

https://bit.ly/kinhank-2THDD

Kas sa ikka muretsema, mis mängu valida?

Nüüd!Super Konsooli PC Box on käivitatud.Super vastuvõtva x-box ei ole ainult win10 pro süsteemi arvuti, kuid ka super lahe mäng, konsool koos 71000+ mängud sisseehitatud.Kui win10 pro süsteem on püsivalt aktiveeritud ja batocrea 33 mängu süsteem toetab 108+ emulators, koos 120,000+ mängud sisseehitatud, sealhulgas 5000+3D-mängud.Ta võib sõita PS1/PSP/N64/GAMECUBE/DC jne ideaalselt.Mis veel üllatav on see, et ta võib sõita SEGA Saturn, PS2, ja Wii.Võite isegi käivitada WIIU, PS3. See on varustatud 2TB kõvaketas, ja saate lisada mis tahes arvu mänge.Paljud mittekolmnurksed mängud.Relive öösel Tekken koos sõpradega.Väljakutse oma laste Mario.Võrreldes teiste masinatega, super konsooli x pc box on teie esimene valik.

Toote parameeter

Võita 10 PRO + Batocera 33 Süsteem

Eelinstalleeritud 90+ Mängu Emulators

HD+DP Dual Ekraani Väljund

Koos HD liides, DP liides, toetab dual-screen väljund, multi-paneks akna teeb töö lihtsamaks.

Sisseehitatud 120,000+Mängud(5000+3D mängud)

Dual-channel Mälu

Multi-Süsteemi languauge

Viimase põlvkonna mängukonsoolid saab kasutada globaalse ostjad ja kavandatud mitmes keeles.Süsteem toetab inglise, prantsuse, korea, hispaania, poola, vene ja Jaapani keeles.Teile mugavam ja tuttavad mängukogemuse!

2.4/5G WIFI Ühendus

Toetab Kuni 12 Mängijat

Super konsooli X mini PC box on 3.0*4 USB porti ja 2.0*2 USB-porti.See toetab 12 inimest, et koos mängida, hea kaaslane, pere kogunemised

Mitu-ühes Funktsioon

Toetust KODI

Paigaldus Sammud

Väike ja võimas, lihtne teha

Kasutajaliides Ekraan

Karbi?

Vaadake, et te

Super Konsooli X KING on varustatud Kõige Võimsam Amlogic CPU-Amlogic S922X Heksa-core, toetab WIFI 6, sisseehitatud kohaselt 117 000+ mängud saab ideaalselt toetada PSP/PS1/N64/NDS/DC jne.Kõige hämmastav asi on see, et ta võib sõita Sega Saturn sujuvalt.Ülim Super Konsooli, Originaal Android tv 9.0 + Viimase EmuELEC 4.5 + CoreELEC, Kolm Süsteemid Kõik Ühes.

Super Konsooli X Max on KINHANK on viimased kolm-ühes multifunktsionaalne vastuvõtva, emakeelena Android TV 9.0+ viimase EmuELEC 4.5+CoreELEC kolm-ühes süsteem, sisseehitatud 114000+ klassikaline retro mänge, Täiesti Joosta PS1/ PSP/ DC/ N64/ NDS, jne, ja ta võib sõita Sega Saturn, ühildub enamiku tarkvara, mänge ja rakendusi, ja toetab tasuta televisioonis Filme, veebi sirvimise, jne.et rahuldada oma meelelahutus vajadustele

Sildid: hall mäng, telefon ps5, super mini mootorsae, banner mängimine, üpp playstation 5, konsooli retro super x, määratlemata püksid, ps5 playstation 5 seista, videomängukonsoolid erilist, müts ps2.

  • PROTSESSOR: Intel Xeon E3-1505M v5
  • Mudeli Number: Super Konsooli X PC Box
  • Tüüp 2: Mängu Konsool
  • Väljund: HDMI ja DP
  • JÄÄR: Dual-Channel 8G 2666 Mälu
  • Pakett: Jah
  • MÄNG: Sisseehitatud 120000+ mängud(5000+3D)
  • Brändi Nimi: KINHANK
  • Pistik: US/EU/AU/UK
  • KINHANK Mudel: X PC BOX
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • SÜSTEEM: 64 bit Win10 pro+Batocera 33 süsteem
  • Tüüp 1: retro video mängu konsool
  • Tüüp 3: Super Konsooli X PC Box
  • Toetav Keel: Jaapani, Prantsuse, Saksamaa, Itaalia, Hispaania, Portugali keel, Vene, Inglise, Rootsi, Poola, Kreeka, Türgi, Korea, Hollandi keel, Ladina-Ameerika Hispaania, Brasiilia Portugali, Lihtsustatud Hiina
  • kõvaketas: 128G M2 Sata SSD+2T HDD
  • WIFI: 2.4 G/5G Dual-band Wifi
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tüüp: Mini PC Box
  • Mängu Formaat: PS2/PS3/Wii/WiiU/PSP/PS1/DC/Sega Saturn.
  • mängija: kuni 12 Mängijat

Lisa Oma Kommentaar Nüüd