Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

Powkiddy X15 andriod kaasaskantav mängukonsool 5.5 tolline ekraan Retro Mäng Masin quad core 2G sobib RAM 32G ROM pihuarvutite konsooli

    (1) 1
(1 Arvustused)

€135.73 €122.15
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d120845

Funktsioon:

Mudel: X15 Protsessor: MTK 8163 Quad core Mälu: 2G RAM, 32GB ROM (saab laiendada TF-kaardi) Ekraan: 5.5 tolline puutetundlik ekraan 1280 * 720 HD Süsteemi: Android 7.0 Võrk: IEEE 802.11.b / g / n, Bluetooth 4.0 Aku: 3000mAh, 5V / 2A Funktsioon: toetab 16 liiki simulaator mängud, arvuti mängud, mobiilimängud

Sissejuhatus:

Värv: Must materjal: plastik Ekraani suurus ja resolutsioon: 5,5-tolline puutetundlik ekraan Sisseehitatud mängud: Custom alla laadida Lae meetod: keha alla laadida ja TF-kaardi allalaadimine Toetuse mängu tüüp: TK siirdamist mängu, mobiilne mängu, arcade.Video formaat: Toetada AVI, FLV, RM, RMVB, MP4, 3GP, ASF, MPEG, MPG, DAT, MOV, lubatud PIIRVEA väärtus.Muusika formaat: Toetab MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, RA.Toeta taasesitus edu salvestada: sõltuvalt mängu, tibu simulaator toetada arhiiv Maksimaalne mälu laiendamine: 32GB Kas toetada kaamera ja piksleid: Nr Kas toetada nuppu seaded: Jah Kas toetada Keel: Toetus Multi-Language Aku mahutavus: 3000 mA polümeer Reset nupp: Jah

Pakendi Sisu:

1 x x15 1 x Laadimine USB Kaabel 1 x Kasutusjuhend

Umbes Saadetis

K: Millal on müüja laeva oma tellimus?

A: Üldiselt kõige saadetakse välja piires 1-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud, mida Digisild.ee.Kui seal on mõned kuumad toodete müük on ajutiselt otsas, siis me võtame teiega ühendust asap, et arutada töötlemise tähtaja pikendamise või muuta muid esemeid või muid lahendusi.

Q: Kui kaua ma võin saada oma tellimus?

A: Kui tellimus >$5 , Tavaliselt me laeva tellimuse järgi Digisild.ee Standard Shipping või ePacket või registed posti või posti , mille saab jälgida, See võtab umbes 10-30 tööpäeva jooksul jõuda kõige riikides.Erinevate riikide vaja eri ajal.Tarneaeg mõnedes riikides võib olla 30-50days või kauem tõttu range kohaliku tollis.Palun ole kannatlik ja ootama oma järjekorda.Kui teie tellimus

Q: Kas ostjad peavad maksma tolli maksu?

A: Ostjad on vastutav (juhul) kõik tulumaksu või KÄIBEMAKSU mingil juhul.Kuid kui teil on mingeid nõudeid, pls võtke meiega ühendust, me teeme oma parima, et sind aidata.

Q: Kas ostjad peavad maksma tolli maksu?

A: Palun avage pakk post ametniku juuresolekul, Kui pakk on kahjustatud või tühjad(varastatud).Küsige postkontorist esitada ametlik dokument, eriti väite taotlus paberkandjal.

Tähelepanu Venemaa Klientidele:

(1).Palun sisestage oma täielik nimi, kaasa arvatud oma eesnimi, keskmine nimi ja perekonnanimi, kui tellimuse. (2).Palun täitke oma õige aadress, kaasa arvatud oma Korteri Number, Tänava, Linna, Piirkonna ja riigi.Muidu teie pakett oleks ilmselt tagasi! (3).Me ei vastuta oma viga.

Tähelepanu Venemaa Klientidele:

Palun lisa CPF oma tellimuse vastuvõtja selles, et kui sa tellimuse veetakse Brasiiliast, sest shipping company vajab CPF korraldada vedu.Täname oma arusaamist ja koostööd.

Sildid: powkiddy x16 juhul, juhul powkiddy trimui, portable mängud konsool, jet x15, q9 retro mäng, pesa bmax x15, komplekt powkiddy q90, tarvikud powkiddy, box android tivsat, telefon android x18.

  • Brändi Nimi: Erilles
  • Puutetundlik Ekraan: Jah
  • Värviline Ekraan: Jah
  • Ekraani Suurus: 5.0"
  • Pakett: Jah
image

Anonymous

1
2022-12-17

“Ei ole käsk see toode Prantsusmaal !!! Võimatu, et saavad selle toote Prantsusmaal, kuna tarne mees (minu riik) on väga unskills. Ma ei tea, kas see handheld on hea, sest ma ei näe seda. Ma ei näe kunagi tarne mees või tõendid oma transiidi. Võib-olla ta varastas mu handeheld. Esimene probleem veebilehel, toode tundub olevat "saanud" või on see väga vale. Ja nüüd ma ei ole kunagi näha minu raha !!! Müüja ei saa ühendust tarne mees liiga. Ei ole käsk see toode Prantsusmaal !!!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd