Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Algne Betop BTP IG6 iOS MÄNGU KONTROLLER Bluetooth Mobile Gamepad Valmistatud iPhone ' i Jaoks 11/12/13/XR/XS;For iPad;For iPad Pro/Air/min

    (0) 0
(0 Arvustused)

€112.63 €84.47
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d103038

Toote parameetrid: - Toote mudel: BTP-IG6 Toote mõõdud: 158*110*62mm Pakendi suurus: 192*140*79mm Toote kaal: 265g Toide: sisseehitatud liitium aku 1000mAh/c-tüüpi laadimine sadamas Kohaldatavaid seadmeid: iPhone 6 ja eespool mobiiltelefoni seadmed; iPad; iPad Pro/Air/mini.Toodete nimekiri: game controller*1, manual (sealhulgas garantiikaart)*1; laadimise kaabel*1 Peamised omadused: IG6 iPhone/iPad home entertainment mobiilne mängu käepide 1. Rahaloomeasutuste sertifitseeritud kiip:IG6 on lubatud Ra. 2. Kvaliteetne IOS mängud, ühenda ja mängi: Algupäraselt kohandada mängud, mis sobivad käepide operatsiooni APP STORE, ja teil ei ole vaja selleks, et seadistada ühendus mängida. 3. ALPS™ juhtnuppu: talub 2 miljonit värisemine teste. 4. Käepideme nupud on projekteeritud ja toodetud Fujikura Firma: nupud on kiiresti vallandada ja hea käsi tunne. 5. Güro-stiilis cross keys: mõista, kerge liikumise 8 suunas. 6. Bluetooth-otsene ühendus: Pärast edukat ühendust, et edaspidised Bluetooth-automaatse tuvastamise seade on aktiveeritud mängida RA mängud. 7. Pikaajaline aku: 1000mAh aku, pikaajaline ooterežiimis, vastupidav. 8. Kahte tüüpi päike mustrid, mugav käepide: komposiit päike mustrid on kasutatud, esi-mustrid on õrn ja mugav, ja tagasi mustrid on kolmemõõtmeline ja mitte-libisemine. 9. iPhone/iPad kujunes hiiglaslik ekraan mängu konsool: Kasutage peegeldamise funktsioon iPhone/iPad projekt pildi peale suur ekraan, muutes mobiiltelefoni arvesse hiiglaslik ekraan mängu konsool. 10. Kohandamine seadmed: iPhone 11/12/13/XR/XS; iPad; iPad Pro/Air/mini.Pange tähele, enne kui te tellida: Umbes Tolli -, Maksu-ja Aktsiisi: * hind ei sisalda tollimaksu. * Imporditollimaksud ja impordimaksud on ostja vastutusel.Umbes Saadetis: * Tavaliselt me laeva paketi kaudu Digisild.ee Standard Shipping.Toetuse & Repalcement & Garantii: * Palun teavitage meid 3 päeva jooksul selged fotod või video kui saate kauba probleem. * Palun tagastage meile algne seisukorras kaup ja saada Registreeritud Postalfor asendamine või tagastamine ja andke meile teada jälgimise numbri kiiresti. * Me korraldame asendamine või protsessi toetuse te niipea kui me kinnitavad tagasi Värv *Meie kodulehel esitleb toote objekte nii lähedal reaalne värv, kuid võtta erinevaid valgus-ja display-tegurid, seal on teatud värvi.Tagasiside * Meie edu sõltub teie rahulolu, seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline. * Palun jäta 5 tähte, kui sa oled rahul meie toodete ja teenuste.Tänan teid toetuse eest . * Palun võtke meiega ühendust esiteks, kui teil tekib probleeme, meil on rohkem kui hea meel töötada koos teiega, et lahendada oma probleeme.

Sildid: päikesepaneel 12 töötleja, mäng g5 traadita, joystick p ipad, tarviku iphone 13, ipad gamepad pro, objektiivi ipad mini, vntuzlu telefoni omanik, meeste gamepad, gamepad btp bd3nh, betop gamepad huawei.

  • Brändi Nimi: Betop
  • aku: sisseehitatud liitium aku 1000mAh
  • Mudeli Number: BTP-IG6
  • Ühilduva Mark/Mudel: Puudub
  • Pakett: Jah
  • Pakendi Suurus: 192*140*79mm
  • Liidese Tüüp: USB
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tüüp: Mäng draiverid
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote suurus: 158*110*62mm
  • Toote Kaal: 265g

Lisa Oma Kommentaar Nüüd