Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

USB PC Wireless Gaming Receiver For Microsoft XBOX360 Controller Konsooli mäng draiverid Adapter Tarvikud Toetada Windows 7/8/8.1/10

    (0) 0
(0 Arvustused)

€23.37
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d146344

USB PC Wireless Gaming Receiver For Microsoft XBOX360 Controller Konsooli mäng draiverid Adapter Tarvikud Toetada Windows 7/8/8.1/10

TEAVE

· Omadused:

1.See juhtmeta vastuvõtja on lihtne adapter, mis ühendab ühtsesse USB.

2.Töötab koos tulevase Xbox 360 Wireless Tarvikud.

3.Annab kuni 30-suu vahemikus täielik traadita vabadus.

4.Kasutada kuni nelja Traadita Kontrollerid ja neli Traadita Kõrvaklapid.

5.Lihtsalt sulandub PC mängude stsenaariumid ja kasutab sama siduv tehnoloogia nagu Xbox 360.

6.kolmanda isiku toode, mis ei ole tehtud mircrosoft

· Ühildub windows xp, windows 7 8

· Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows võimaldab teil ühendada kuni neli traadita kõrvaklapid ja neli traadita kontrollerid arvutisse, kus töötab Microsoft Windows XP koos hoolduspaketiga Service Pack (SP2) või uuem versioon Windowsi.

Märkus: vastuvõtja ei ole ette nähtud kasutamiseks koos Xbox 360 konsooli.

· Samm 1: Ühendage Xbox 360 Wireless Gaming Receiver arvuti

1.Sisestage USB-juhe powered USB 2.0 porti.

Märkus: USB porte ees arvuti ei ole ilmselt toitega USB 2.0 porti.Proovige kasutades porti, arvuti taga.Roheline tuli vastuvõtja näitab, et seade töötab.

2. Kui Lisada Uus Riistvara Viisard käivitub automaatselt, selectInstall tarkvara automaatselt (Soovitatav) ja seejärel clickNext.Kui viisard installib tarkvara edukalt, klõpsake Finishand seejärel jätkake Samm 3: Ühendage Xbox 360 wireless accessory oma arvutisse alla.

Kui viisard ei suuda installida tarkvara, jätkake järgmise osa.

2. samm: Installige Xbox Vastuvõtja tarkvara

Märkus: Enne, kui saate kasutada traadita tarvikud koos arvutiga, peate võib-olla installima teatud tarkvara teie arvutis.Kui teil on installiketas, mis tuli koos oma Xbox 360 Wireless Gaming Receiver, võite installida tarkvara, mis on pärit sealt.

Tarkvara installida plaadilt

1).Sisestage installiketas CD-või DVD-draivi arvuti.Kui Installiprogramm ei ole automaatselt käivitada, muuta teie CD-või DVD-draivi ja seejärel käivitage Installiprogramm.

2).Järgige viisardi juhiseid tarkvara installida.

Märkus: Teil võidakse paluda arvuti taaskäivitamist

Samm 3: Ühendage Xbox 360 wireless accessory arvuti

1.Lülitage Xbox 360 wireless accessory, mida soovite kasutada oma vastuvõtja.

Näiteks, et lülita kontroller, vajutage ja hoidke Juhend nupp keskel töötleja.Kui te ei tea, kuidas lülitada aksessuaar, loe dokumentatsiooni, et tarvik.

2.Vastuvõtja, vajutage connect nuppu.Tuli vilgub roheliselt.

3.Traadita aksessuaar, vajutage connect nuppu.Näiteks, töötleja, connect nupp on tagasi.

Roheline vilkuv tuled tarviku ja vastuvõtja näitab, et seade üritab ühendust luua.Kui tuled enam ei vilgu ja jääb valgustatud, kui tarvik on ühendatud.Näiteks, traadita kontroller, üks tuled ümber Guide nupp jääb põlema

· Suurus: Umbes. 7.5 x 4.2 x 1,8 cm / 2.9 x 1,6 x 0.7 tolli

· Kogus:1 Tk

· Märkus: Kuna vahe on erinevad monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

·

· 1 x PC Wireless Valge Töötleja Gaming USB Vastuvõtja Adapter Microsoft XBOX 360

· 1 x CD

FOTO

LAEVANDUS

. Enamik tellimusi saadab 2-3 Päeva jooksul pärast makse kinnitamist.(Oodata Puhkus ja Nädalavahetusel ).Me teavitame teid, kui meil on vaja rohkem aega, et valmistada..

.Tavaliselt me kasutame Hiina Post Air Mail, et laeva esemed wordwilde.

. Kuidas veetud Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus ,mis ei näita mis tahes teavet värskendada.loodan, et saate aru ja ärge avage mis tahes vaidluste puhul ei ole saadaval Jälgimine Teabega jooksul piirata aega .Loodan, et te saate seda teada enne tellimuse .Vabandame ebamugavuste pärast võib see toob teile .TÄNU JA SOOVIDEGA.

UMBES LOZIN POOD

. Lozin Pood, Kuld ja Professionaalset Kodu & Aed Tarnija Digisild.ee, registreeritud, nii Hong Kongis ja Shenzhen.Meil on oma tehas teha kõik tooteid.Meie peamised tooted on Kodu & Aed Tooteid , nagu Köök,Söögituba & baar , Pidulik & Pidu SuppliesPet Tooted, kodutekstiilid, Kodu Decors, Golf kaupade, Juuksed ja suu hügieeni tooted, Ehted, Kingad ja nii edasi .Pakume kogu maailmas hulgi-ja tilk laeva teenus iga klient maailmas.

TEENUS

Nipp: Kui teil on vaja kuulutada KORRALIKULT VÄÄRTUS või muuta TOOTE NIMETUS teha tollivormistuse muutunud mugavamaks ,võtke meiega vabalt enne saatmist .

TAGASIMAKSE

Lahkelt Märkus: Kui teil on vaja kuulutada KORRALIKULT VÄÄRTUS või muuta TOOTE NIMETUS teha tollivormistuse muutunud mugavamaks ,võtke meiega vabalt enne saatmist .

TAGASISIDE:

Sildid: rõõmu xbox360 juhtmevaba, xbox360 controller 3in 1, xbox360 controller fortnite, xbox360 controller kummist, xbox360 tarvikud traadita, xbox360 klamber, cctv kaamera 360-vastuvõtja, kontrollpunkti xbox360 juhtmevaba, hyperx xbox wireless, traadita adapter, xbox, pc.

  • Ühilduva Mark/Mudel: Microsoft
  • Brändi Nimi: SHACROXX
  • Ühilduv Microsoft Mudel: Xbox360
  • USB: Jah
  • Pakett: No
  • Mudeli Number: LZXPCR

Lisa Oma Kommentaar Nüüd