Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

1tk Originaal Jaoks Xiaomi Huami Amazfit Piiripunkti Ekraani Kaitsed, Klaas Lisatarvikud HD Film Täielikult Katta Huami Amazfit GTS

    (2.00) 4.00
(0 Arvustused)

€1.06 €0.69
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d9852

Kirjeldus:

Main Feature:

eest Huami AMAZFIT GTS Screen Protector on spetsiaalselt loodud kasutades täpne laser lõikamise tehnoloogia, et pakkuda maksimaalset ekraani katvuse.

Automaatne liimimine kvaliteetsed antistaatilised adsorptsiooni film ,et toote liimimine ja eraldamine lihtne,lihtne kasutada.see automaatselt bond ekraanil.

Kõrge tundlikkus Ekraan on kaetud tagaküljel tugev, räni, liim, mis muudab paigaldamise lihtsaks ja lisab, et film kindlalt nii, et see ei mõjuta touch ekraani tundlikkus Ultra-kõrge valguse läbilaskvus: (läbipaistvus on 98% või rohkem) optiline läbilaskvus klassi, ultra-low reflection, kõrge Läbipaistvus.

Tarviku ainult, seadmed pilte EI ole lisatud.

Kiiresti ja Lihtsalt kinni otse oma Ekraani

Tehnilised andmed:

Seadme Tüüp: Plahvatus-tõend Pet Screen Protector Gurad Film.

Ühilduva Seadmega:näiteks Huami Amazfit GTS

Värv: Läbipaistev

Paksus: 0,2 mm

Neto Kaal: umbes. 1g

Märkus: Amazfit GTS kellad on kaardus kellad, ei sobi karastatud klaas, kile, pehme TPU film saab kleepida nagu full screen, karastatud film on langenud!

Komplekti Kuulub:

1x Ekraani Kaitsekile

Sildid: 31 bluetooth vastuvõtja, amazft gts 2 mini rihm, njy smartwatch, smart kellade ansamblid smart kellad, retuusid amazfit gts, gts 2 mini rihm, kaitseraua amazfit piiripunkti u pro, värv amazfit, käevõrud amazfit gts 2 mini, j xiaomi.

  • Funktsioon: Kaitsta Film, Screen Protector
  • Ühilduvus: muud
  • Brändi Nimi: centechia
  • Taotluse Vanus: Täiskasvanud
  • Keel: Puudub
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: TPÜ Screen Protector Film Huami Amazfit GTS

Lisa Oma Kommentaar Nüüd