Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Luksuslik Naha Puhul Xiaomi Redmi Lisa 10 Pro Max 10S Klapp Magnet Stand Telefon Kate Redmi Note10 S Juhtudel Coque 2021

    (2) 5
(2 Arvustused)

€3.65
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d96324

Soe Küsi: 1.Ei pea kaane avamiseks sõnumi vaatamiseks. 1.Smart ärkama, kui ava kaas.Smart magada, kui luuk,ainult Smart funktsioon Wake/Sleep Funktsioon. 3.See ei ole toetus vastata kõned läbi filp juhul. 4.Intelligentne Wake/Sleep funktsioon,Skaneeri QR-Kood on sees paketi,saate määrata, smart magada ja ärgata funktsioon.Erinevaid teema stiile valida.Kasutusjuhend:

1. etapp: Leida QR-kood, juhul jaemüügi pakendis

2. etapp: Skaneeri QR-koodi, et alla laadida ja installida tarkvara, et toetada "Smart ärgata" funktsioon

Step3: juhul, töötab hästi Features: 1.100% uus ja kvaliteetne smart kroomitud peegel pind+ PU naha puhul. 2.Kokkupandav seista, vaadates videot või filmi, mugavalt. 3.Sleep / wake ainulaadset funktsioon ja intelligentne disain. 4.Tõhusalt parandada elu aku, Rohkem mugavust. 5.Läbipaistev kate, saab kiiresti kontrollida, kõne kuupäev, kellaaeg jne. 6.Lihtne kasutada, elegantne ehitus-ja õmblemine. 7.Sobiks ideaalselt kuju oma telefoni ja teha see isikustatud ja neelavad. 8.Ta saab kaitsta oma telefoni ja osa Sõrmejälgede, Kriimustuste, Tolmu, Kokkupõrkeid ja Hõõrdumist. 9.Unikaalne disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõik nupud & sadamad, ilma et eemaldada kate.pakett Sisaldab: 1 X Smart Mirror Juhul mingi probleem,võtke meiega kohe

Sildid: redmi 5 mat, märkus 10s kaitseraud, shell rzdmi lisa 9 pro, redmi pro 10 ülemaailmse telefon, toetust redmi märkus 10s, xiaomi redmi 9pro köis, kere redmi lisa 4 cartoon, geel xiaomi redmi märkus india, hõlmab xiaomi märkus 10s, xiaiomi redmi lisa 10 juhul.

  • Brändi Nimi: cuimeng
  • Ühilduva Brändi: XIAOMI
  • Materjal: Plating Vaadata Peegel Juhul, Jalg
  • Funktsioon 2: Smart mirror leathe luuk, vaadata kiiresti SMS-i, Kõne, Kuupäev, aeg,
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Disain: Tavaline, Läbipaistev
  • Funktsioon 1: Raskeveokite Kogu Keha Kaitsta Kate
  • Tüüp: Flip Case, Mobiiltelefoni Tarvikud / telefon kotid
image

Anonymous

5
2022-08-18

“Kate on väga meeldiv puudutada, ei tõsta, kvaliteet on suurepärane. Ma soovitan nii toodet ja müüja. Müüja ei suhelda, ei olnud vaja, kaup saadetakse kiiresti.”

image

Anonymous

5
2022-10-03

“Kvaliteet kaup nii-nii”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd