Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Bangni Kõrge Võlvi Toetavad Sisetallad on Naiste-Meeste Üle Pronation Leevendust Kinga Sisesta Ortopeedia Sisetald jaoks Plantar Fastsiit Korter Jalad

    (0) 0
(0 Arvustused)

€17.40 €12.36
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d90461

※【Ideaalne Kliendigruppide 】, Kes On Kannatada Korter Jalad,Põiki Arch Langenud,Keskmine Kaar,Suu Valgus, Pronation, Plantar Fastsiit.

※【Maksimaalne Seim-Jäik TPÜ Sisesta】35 MM Kõrgus Koos Kaar Sisestada, Toetada Tugevat Survet Arch, Hoida Banlance Jaoks Kõndides Ja Seistes.

※【Kõrge Kvaliteediga Premium Materjali】kinga Kusjuures on kindel, kuid paindlik Keskmise Arch Toetust koore ja suunatud PU Vaht dual-layer polsterdus annab su jalge struktuuriabi et jalad vajavad, et käepide mõju üle krobeline, kivine, või ebatasasel pinnal, et vähendada stressi, Jalgade, Pahkluude, Liigesed ja Kõõlused.Top riie aitab ka kontrolli soojus, hõõrdumine ja prespiration nii, et saate nautida oma treening rohkem, mugavalt.

※【U-kanna Disain】Laiendamiseks Ja Sügav Kanna Desigin,Kõrge Sees Ja Madala Väljaspool Sobib Suu Valgus Klient.Pakkuda jalad stabiilsust.Hoidke jalad luu vertikaalne ja tasakaalu.Vähendada hõõrdumist vahel jalad ja kingad.

※【Mõeldud Igapäevaseks Kasutamiseks】BANGNI Plantar Fastsiit Sisetallad on valmistatud spetsiaalselt madala profiiliga jalatsid ja olla ka kulunud erinevaid kinga tüübid nagu; sportlik, kõndimine/jooksmine kingad, töö saapad ja mõned casual ja kleit kingad.Kusjuures saab korrastamist, et sobivus kinga.

A:Esimene Kiht kõrgekvaliteediline Hingav Velvet Kangast,Naha-sõbralik,Mitte-libisemine.

B:Aeglaselt Tõuseb Arch Piirkonnas,Toetus-Põiki Arch,Suurendada Jalgsi Jõudu Leevendada Arch Valu.

C:Laiendamiseks Ja Sügav Kanna Desigin,Kõrge Sees Ja Madala Väljaspool Sobib Suu Valgus Klient.

Sildid: naine lisa, meeste sisetallad kaar tugi, footed arch toetust, Sisetallad, slaidid naiste nelipühade arch toetust, ortopeedilised sisetallad kuld, kingad ainus naised, daamid, sunvo naiste sisetallad f, kanna silikoon fastsiit, mees kingad pronator.

  • Sugu: MEHED
  • Toote Tüüp: Sisetallad
  • Sisetald Kõrgus: 1cm-3cm
  • Kinga Laius: Keskmine B, M)
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sisetald Tüüp: Ortopeedia Sisetald
  • Brändi Nimi: Bangnipad
  • Mudeli Number: kõrge võlvi toetavad sisetallad
  • Muster Tüüp: Prindi

Lisa Oma Kommentaar Nüüd