Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

1/3/4tk Värvikas Lennata Lind Varblane Linnu Muna Pesas Väike Kuju Kääbus Figuriin Kaunistama 1:12 Nukumaja Decor Vaik Käsitöö

    (1) 4
(1 Arvustused)

€0.54 €0.35
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d8967

【MATERJALI】 Valmistatud vaigust.Suurus: 2.2*3CM.Võite panna ta nii, nagu sulle meeldib, ja ühendada 4tk Cute Cartoon Värvikas Lennata Lind Varblane Väike Kuju Figuriin Ornament, ilus nagu maal.

【NUKUMAJA DECOR】 Suur DIY oma ideed ja loovus,saab parandada, laps on tava võimeid ja tähelepanu.Suurepärane täiendus mis tahes kehtestatud haldjas aias või suurepärane võimalus alustada oma esimese aed.

【LINDUDE AED KINGITUS】 See kaunilt meisterdatud Linnud on väga armas ja on suurepärane lisaks mis tahes kehtestatud haldjas aias või suurepärane võimalus alustada oma esimese aed.Mini Lindude Aed Kit saab kasutada micro aeda ja teeb täiuslik kingitus Sünnipäevad, emadepäev, Jõulud ja Skaalajaotused kingitus.

【TAOTLUSE】 nukumaja Haldjas Kuju tarvikud on suurepärane valik sinu meelelahutus.Need Haldjas Aias Tarvikud luua ilus tee poole seadmine ja eredad värvid on armas ja toob palju rõõmu tahes aed.

Materjal: Vaik

Suurus: Nagu pildil

Värv: Värviline

Pakett sisaldab:

1*Mini Muna/1*Lind Pesa/4tk *Mini Linnud

Lahkelt/Soe Nippi :

1.Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt.

2. Punkt Mõõta käsitsi, see võiks olla 1cm erinevad,lahkete mõistmise on kõrgelt hinnatud.

Sildid: orav, kass loomade mudel vaik, konn decor, Home Decor, hobuse kaunistamiseks.

  • Brändi Nimi: TPXCKz
  • Materjal: vaik
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Stiil: Pastoraalne Stiil
image

Anonymous

4
2022-11-19

“ちいさ... võib isegi liiga hästi.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd