Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

5A Standard 16+1 Traat Core 10Gbps Kiirus 90 Põlv Gold Plating Pea tüüp-c Mees, et Mees Andmete Laadimine Traat 0.3 m/0,6 m/1m

    (0) 0
(0 Arvustused)

€5.10
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d87843

90° Nurga all kullatud Tüüp C-C Tüüpi Kaabel (5A) Mees Mees 1m

Tüüp-C on ühendus liides, USB liides.See võib olla paigaldatud olenemata sellest, ees ja taga külgedel.Sarnane Apple Lightning-liides, USB Type-C kasutajaliides ei ole suunatud nõudeid.See tähendab, ees ja taga külge saab siduda.Parem kasutatavus USB liides.

Suurus on umbes 8.3 mm × 2,5 mm.Nagu muud liidesed, see toetab USB standard aku, andmeedastus, display väljund ja muid funktsioone.Tüüp-C kasutajaliides on suhteliselt uut tüüpi liides, nagu uus versioon MacBook ja LeTV mobiiltelefonid.Pärast muutumas toetust Apple, Google, Intel, Microsoft ja teiste tootjate 2014. aastal, see hakkas levima.

Kiire edastamise kiirus: Toetus USB3.1 täpsustus, andmete edastamise kiirus võib ulatuda 10Gbps;

USB Type-C saab edastada video ja audio signaalid, ja laiendab erinevaid audio ja video väljund liideste, näiteks HDMI, DVI ja VGA liidesed, ja võib isegi saavutada 4K resolutsiooni laiendamine.

Sildid: pistiku pesa tüüp c ios, adapteri tüüp c usba 5a, usb-c male adapter 90, micro-usb-typ k korter, adapteri tüüp c la usb, lüliti tüüp c kitts jack, asus pistiku tüüp c 554, väliskeermega konnektor x-tüüpi ata24, pistiku tüüp c oneplus 6t, laadija tüüp c leynse.

  • USB Tüüp: USB-3.1 Tüüp-C
  • Kimp: Kimp 1
  • Pakett: No
  • Kasutamine: Arvuti, Smart Seadmed
  • Brändi Nimi: CY
  • Mudeli Number: 3.1

Lisa Oma Kommentaar Nüüd