Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Fitness Kaalulangus Higi Saun Sobiks Kasutada Jõusaali Anti-Rip Saun Sobiks Veekindel Rasva Põletamine Fitness Higi Sobiks Dropshipping

    (2) 1
(2 Arvustused)

€15.74
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d8743

Bullet Punkte:

1、Veekindel ja Hingav: Valmistatud kõrge kvaliteediga PVC, tuulekindel, hingav ja kaitsev.

2、Kiirendada Rasva Põletamine: Kõrge kvaliteediga sauna leili riided, kiirendada rasvade põletamist ja muuta keha nõrgem.

3、Peen Töö: kvaliteetne hingav ja veekindel materjalid, suurepärane töö, sobib kõigile ilm ja aastaajad.

4、Vähendada Kaal: Seljas on pikka aega aeroobne treening on treening higi, tõhusalt kiirendada organismi ainevahetust, eemaldab toksiinid kehas, kiirendada rasvade põletamist ja suurendada naha elastsust, vähendades samal ajal kaalu.

5、Lai Rakendamine: Toetust saun, kaalulangus, vabaõhuspordi, nagu jooksmine, hüppamine, jalgrattasõit.

1.Veekindel ja Hingav: Valmistatud kõrge kvaliteediga PVC, tuulekindel, hingav ja kaitsev.

2.Kiirendada Rasva Põletamine: Kõrge kvaliteediga sauna leili riided, kiirendada rasvade põletamist ja muuta keha nõrgem.

3.Peen Töö: kvaliteetne hingav ja veekindel materjalid, suurepärane töö, sobib kõigile ilm ja aastaajad.

4.Vähendada Kaal: Seljas on pikka aega aeroobne treening on treening higi, tõhusalt kiirendada organismi ainevahetust, eemaldab toksiinid kehas, kiirendada rasvade põletamist ja suurendada naha elastsust, vähendades samal ajal kaalu.

5.Lai Rakendamine: Toetust saun, kaalulangus, vabaõhuspordi, nagu jooksmine, hüppamine, jalgrattasõit.

Kirjeldus:

Materjal: PVC

Suurus: nagu näha

Pakkeleht:

1*Saun Ülikond

1*Püksid

Sildid: vest kaotada kaalu, täiendada fitness, caps saun, saun sport ülikond, fitness mujer pant seatakse, tracksuit veekindel suusatamine, riietatud meeste ülikond, jõusaal mens komplekti, pvc polüester ülikond, meis fitness riided.

  • Materjal: Puuvill
  • Funktsioon: Kiire Kuiv
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Sugu: MEHED
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

1
2022-10-31

“Minu tellimus ei jõudnud kunagi kohale, müüja tahtis eest mulle rohkem saadetise, mis on imelik, sest ma makstud set, ja ta on mänginud koos minuga umbes kuu, et tahad tagasi maksma isiklik soovitus? Ära osta seda! Sest ta tahad teilt lisatasu, ja te ei saa toodet, palju vähem tagasi, minu selge isiklik kogemus.”

image

Anonymous

1
2022-11-22

“Et ei ole kunagi saanud, liiga halb. Müüja tõmbab toetuse ja lõpuks pakkuda PayPal toetuse kuid hoiab protsent või kinnitada, et ja leida kokkulepe pärast (kunagi teha), siis on vaja oodata saidi toetuse pärast viivitust. Halvasti aus müüja, ei telli kodus. Esimese aeg Aliexpress mul oli see probleem.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd