Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

DIY Mannekeeni Maja Mänguasi 3D-Puust Nukk Maja Kääbus Nukumaja Mänguasjad koos Mööbli LED Tuled Laste Sünnipäeva Kingitus

    (1) 5
(1 Arvustused)

€102.65 €30.80
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d86948

Kirjeldus:

100% brand new & kõrge quailty

Korrastatakse-alla versiooni tõeline maja, mida saab täielikult kasutada oma käed-võime, peaaegu kõik stseenid on vaja teie mannual töö, ja sa saad palju nalja jooksul tootmistegevuse!

3D Maja Koguda,Nuku Maja,Kääbus maastik

Pead käsitöö mini nukk maja

Arendada laste vaatlus, õppimisvõime, kannatlikkust ja kontsentratsioon

Ka see võib vabastada täiskasvanud on rõhk,üliõpilaste uuring stress

Loominguline Kingitus lastele adultnew aastat, sünnipäeva, sõbrapäeva Kingitus

Uus mood home decor

Tüüp: Nuku Majad/Mööbel Kääbus

Assamblee Aeg: 3-5 päeva jooksul

Materjal: puit, riie, paber, plast -, lateks-ja nii edasi

Toode Sisaldab: materjali, kott, tolmu kate, LED valgustus, aku kast vahetada, värviline spetsifikatsioon ( mitte kaasa arvatud akud, liimi, tööriistad)

Suurus: 26x16.5x21cm/10.24x6.5"x8.27"

Juhised:

1. Toote pakend sisaldab üksikasjalikku valmistamise juhiseid.Ja enne, kui saate seda teha, palun valmistada mõned lisavahendid, näiteks käärid, pintsetid, joonlauda, liimi ja muud mõõtmise vahendid. (mitte kaasa arvatud)

2. Tootmisprotsessi kuuluvad peamiselt poleerimine, kaevamine ja inlaying, liimimine, assamblee, värvimine, õmblemine, modelleerimine, paigutamine ja muud DIY protsessi.

3. Toorained on jagatud mitmeks pakette vastavalt oma tüüpi ja tootmisprotsessi saab valmis mitu korda.See võib võtta umbes kolm tundi kuni mitu päeva, et saada valmis toode. ( See sõltub konkreetsest mannual oskus)

Pakett sisaldab: 1 * DIY maja kit komplekt

Sildid: ahtri maja mööbel, carol maja, magamistoa mööbel, nukumaja puidust kast, aducational puidust mänguasi, diy kääbus haagis, arvuti lego kääbus, diy hawaii villa ha, dia puust nukk maja, minie maja kaunistamine, otsing puust nukk maja.

  • Materjal: Puit
  • Toote Tüüp: Dollhouses
  • Sugu: Unisex
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Soovitan Vanus: 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
image

Anonymous

5
2023-01-08

“saatmine oli väga kiire ja hea koputamine, nii et see ei ole kahjustatud üldse. Maja loods hea ja on lihtsalt nagu pildid.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd