Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

24-in-1 Täpsusega Screwdriver Set Home Kaasaskantav, Kerge Kaal Kruvikeeraja Komplektid Magnet Screwdriv Komplekt Komplekt Torx Otsakud Hex Telefoni

    (3) 5
(3 Arvustused)

€11.25 €5.51
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d85235

Toote Funktsioon :

【EI ole LIHTNE KUKKUDA】 Täpsus Kruvikeeraja Alumiinium Juht Võtab Magnet-Adsorptsiooni ja Tera Ei Lange Pärast On Paigaldatud Tihedalt.Magnet Storage Box On Kindlalt Neelavad Tera Kaardi asukohta, Isegi kui See Kiiged Väga, et See Ei Lange.ja Kadunud Olukordi.

【Saab Teha koos teiega】 See Arvuti Kruvikeeraja Kast Kaalub 4.6 Untsi ja Lihtne teha.See Võib Panna Kotid, Töövahendid ja Autod, Mida on Mugav Kasutada Erinevatel Juhtudel.Kerge ja Kompaktne Disain koos Alumiiniumist Korpus mis on Väga Moes.Võti Automaatselt sisse.

【LAIA VALIKUT RAKENDUSI】 Screwdriver Set mobiilselt Lahtivõtmine ja Hooldus Erinevaid Tooteid, Nagu Näiteks kvarts käekella, kaamera, raadio, arvuti, mobiiltelefoni, UAV ja teine tavaline väike elektriseadmed, mis Vastavad Teie Vajadustele igasuguseid Igapäevaseid Vajadusi On Teie Parim Valik.

【Pere ja Sõprade jaoks】 Täpsusega Kruvikeeraja Alumiinium Materjal on Mitte Ainult Hea Abimees Spetsialistid, vaid Ka Asendamatu Meistrimehe Tööriista Komplekt Iga Pere.Sobib hästi Peredele, Kontorid, Üritusi, ja on Väga Praktiline Kingitus Perele ja Sõpradele.

Täpsus terasest screwdriver set, mini-kruvikeeraja komplekt, spetsiaalne kruvikeeraja natuke, elektrooniline remondi tööriist, elektrooniline kruvikeeraja komplekt, matt non-slip sulega peapael 24 1 tugev magnet screwdriver set -, magnet-kruvikeeraja komplekt, alumiinium ladustamise kasti remont tööriista komplekt, arvuti ja mobiil-remont seadmete remont komplekt ei sobi remont Arvutite, elektroonika, arvutid, nutitelefonid, iphone ' i, tabletid, MacBooks, ps4, Xbox, mobiiltelefonid, kellad, prillid ja muud seadmed.

Meie teenused >>>

1. 1-3 päeva kiire tarne, vastus positiivne suhtumine, entusiasm, tähtaegadest;

2. Meil on ostetud kindlustus iga järjekorras.Kui sulle ei meeldi toote või on kvaliteediga seotud probleeme pärast seda, võite taotleda tasuta tagastamine ja tagastamise teenus Digisild.ee 15 päeva jooksul .

3. Kui kahju on põhjustatud logistika, palun andke meile aega ja me korraldame täieliku toetuse või saata teile.

4. Kui sa ei saa oma tootele pärast sünnitust kaitse aja lõpuni , palun ärge muretsege , raha tagastavad teile Digisild.ee .

5. Kui teil on vana ostja meie poest , võtke meiega palun ühendust enne kui osta see toode , me anname teile rohkem allahindlust .

Sildid: komplekt, Täpsus Screwdriver Set, Tööriistad.

  • Funktsioon 3: täppis-kruvikeeraja komplekt
  • Funktsioon 4: repair tool for ipad
  • Funktsioon 1: Täpsus Screwdriver Set
  • Pakett: 20-29Pcs
  • Funktsioon 5: Täpsus kruvikeeraja iphone
  • Funktsioon 2: SCREWDRIV TÖÖRIIST
  • Käepide Või Mitte: Jah
  • Tüüp: Täppis-Kruvikeeraja
  • Brändi Nimi: Hoehne
  • Funktsioon 7: vaata telefon kruvikeeraja
  • Omadused: Kerg, Multifunktsionaalne
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon 6: täpsuse parandamise tööriista komplekt
image

Anonymous

5
2022-10-05

“tundub ok, kast on plastikust. nii tuleb odavam.”

image

Anonymous

5
2022-09-15

“Tere, suhtlemine ideaalne müüja on väga lahke inimene, ja väga lahke kohaletoimetamine võttis 14 päeva, nii et üsna kiiresti, kui toode on sama, nagu on saidil pakendi rohkem kui täiuslik objekt oli väga hästi pakitud, soovitan müüjat väga tõhus ma tänan teda tema headuse ja tõhususe ja jälle tänan teid kõiki, mu sõber, ma soovin teile edu teile ja kogu teie peret”

image

Anonymous

5
2022-10-23

“Suur hulk oma raha eest. Nõrk plastikust, kuid oma ülesandeid täita. Ja viska see kohver.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd