Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

IMOU Smart 433MHz Juhtmevaba Ukse Akna magnetandur Detektor Siseruumides Kodu valvesignalisatsiooni(Patarei ei kuulu)

    (2) 5
(2 Arvustused)

€39.75 €19.48
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d82540

Teade

Kuna logistika-kontrolli küsimus, aku on eksklusiivne, kui toode saadetakse välja .Palun osta aku seperately.(Hind uks kontakt on eksklusiivne aku)

Ukse Kontakt

Tuletab meelde, kui keegi avab oma ukse või akna.

*See peab olema ühendatud Imou Häire Jaam.

Ukse Kontakt--Smart Seoses Ranger IQ

Tuletab meelde, kui keegi avab oma ukse või akna.

Koos Airfly tehnoloogia saate linkida oma Ukse kontakt Ranger IQ.Ranger IQ heliseb kohaliku julgeoleku sireen ja saata ka kohe hoiatada, et teie telefoni alati, kui andur tuvastab liikumise, saab näha, mis toimub Imou Avaldaja. *See peab olema ühendatud Imou Ranger IQ või Häire Jaam.

Alarmiteateid

kui detektor on käivitunud,Alarm Jaama heliseb kohaliku julgeoleku sireen ja saata ka kohe hoiatada, et teie nutitelefoni,hoides olete teadlik sellest, mis toimub kodus, igal pool.

100% Traat-tasuta

Powered koos aku ja ühendatud Airfly*, Ukse Kontakti saab panna kõikjal soovite. * See peab olema ühendatud Imou Ranger IQ või Häire Jaam.

Madal Energiatarve

Powered koos CR123A patarei, mida saab kasutada kuni kolm aastat. * Sagedased teated võib kiirendada aku tarbimine.Tegelik tööiga sõltub tegelikust olukorrast.

Lihtne Paigaldada

Kokkuklapitavad disain lihtne olema paigaldatud uks või aken ja see on ka paigaldus vaht, mis saab otseselt kinni kusagil.

Tamper Kaitse

Kui Ukse Kontakt on eemaldatud sein, Ranger IQ või Häire Jaama vallandas tamper häire ja saadab moonutatud alert oma nutitelefoni.

Mitu Stsenaariumi

Smart Home Security Solutions

Kaitsta oma kodu iga nurga.

Spetsifikatsioon

▼ Sensor ● Algatusel Kaugus: 25~45mm (1~1.7-tolline) ● Alarm Küsi: Teate LED indikaator ▼ Traadita ● Traadita Sagedused: 433MHz ● suurim Võimsus: 10dBm ● Edastavad Kaugus: 200m(656.2 ft) avatud ala ▼ Üldine ● Tamper: Esipaneeli ja tagaosa kate kaitse ● Toide: 1 x CR123A patarei, 3 aastat aku eluiga ● Töökeskkonna: -10℃~+55℃(14℉~131℉), vähem kui 95%RH ● Paigaldamine: Kruvi või liimiga paigaldada ● Dimension: 84 × 39 × 20mm (3.3 × 1.5 ×0.8-tolline) ● Kaal: 0.1 Kg (0.2 lb) ● sertifikaadid: CE,

▲ Pakkeleht

- 1x Ukse Kontakt - 1x Mountiong Vaht - 1x Kruvi Pakett - 1 x CR123A Patarei 1x kvaliteedi toetusrühma

▼ Tööks Imou APP

✔Samm 1: Ühendage seade toiteallikaga koos power adapter. ✔Samm 2: Ühendage oma nutitelefoni, et teie Wi-fi võrgu ja seejärel skaneerida QR-nööri kohta pakkimine boxto alla laadida ja installida Imou Avaldaja. ✔3. samm: Käivitada Imou Appi, ja siis registreerima konto jaoks esmakordset kasutamist. ✔Samm 4: Järgige samme, nagu allpool add device.MÄRKUS:kui teil on rohkem Kui üks seade, järgige samm 4 lisa neid ükshaaval.Kui Wi-fi-võrku muutunud, seadme lähtestada ja järgige samm 4 uuesti lisada.

Paigaldamine Seade

▼ Paigaldada Peamised Kasti Järgmiselt: ■ Üks Samm Puurida augud vastavalt holepositions taga kate. ■ Samm Kaks Sisesta laiendamine torud auku. ■ Kolmas samm Fix tagumine kate kruvidega. ■ Samm Foue Ühendada emaplaadi koos tagumiste himustama. ■ Samm Viis Ühendada esipaneeli taga kate. ▼ Paigaldada Magnet Kasti Järgmiselt: ■ Üks Samm Puurida augud vastavalt holepositions taga kate. ■ Samm Kaks Sisesta laiendamine torud auku. ■ Kolmas samm Fix tagumine kate kruvidega. ■ Samm Foue Ühendada esipaneeli taga kate.

Sildid: projective äratuskell, vcare alarm süsteem, randme turvalisus, imou aku, alarm systems security kodu mi, juhul ne smart, süsteemi kodu abc, määratlemata püksid, turvasüsteemid kaamera, dahua ukse originaal.

  • Deaktiveerimise Tüüp: AVALDAJA
  • Sertifitseerimine: CE
  • Video Liides: Jah
  • Ühenduse Tüüp: Traadita
  • Komplekti Konfiguratsioon: Ukse Andur
  • Ekraan: No
  • Võimsus: 1 x CR123A patarei
  • Alarmi Tüüp: Äratus, Rakenduste Kontroll
  • Brändi Nimi: imou
  • Mudeli Number: ARD311-SW
  • Smart home platform: muud, Alexa, Google ' I Assistent
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Parooli Klaviatuur: No
image

Anonymous

5
2022-12-09

“Väga kiire Kohaletoimetamine”

image

Anonymous

5
2023-01-03

“Ma saabun hästi, väga hästi pakitud, ma ikka ei maitse see.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd