Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

GUYKER Must Kitarr Puldiga Tuunerid /Täiendatud versioon Electric Guitar Masin Juhid Tuunerid Lukk String Tuning Pesulõksud jaoks LP, SG, TL

    (2) 5
(2 Arvustused)

€36.52 €18.99
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d81849

Hea puldiga tuuner pesulõksud saab tagavad, et teil mängida oma armastatud kitarr paindlikult ja täpselt.Guyker lukud kitarr pegheads sobib LP, SG, EPI, Tele stiilis elektri-või akustilise kitarri.Objekte suletud masin juhid ja raskeveokite sise-käik, see võib omakorda sujuvalt, võimaldades mängija häälestada täpselt ja kergesti.Toote hea asendus peaaegu elektri-või akustilise kitarri.Kitarr suletud tuuning masinad raskeveokite sise-käik, vastupidav ja mugav.Lihtne paigaldada, lihtne asendada oma vana ja määrdunud kitarri häälestamine pesulõksud.Guyker puldiga tuunerid abi pakkuda peenem häälestus ja suurema stabiilsuse.Ülekandearv - 1:18, sobitada tänapäeva 10mm pöördpea augud.Kullatud.Made in Korea.Feature: - Asendamine / Täiendamine osad, elektri-või akustilise kitarri või täppisinstrumentidele. - Lihtne paigaldada, kiire ja täpne häälestus. - Vastupidav ja väga usaldusväärne lihtne, sujuv ja täpne häälestus. - Valmistatud tugevast materjalist elegantse ja professionaalse ilme. - Heavy duty sise-käik. - Annab peenem häälestus ja suurema stabiilsuse. - Kvaliteedi suletud kitarr masin juhid. - Valmistatud Koreas.Tehnilised andmed: - 3 Kombinatsioonid Saadaval: 6R, 6L või 3R3L - Style: Kuusnurkne Käepide GK-334-D2 - 3 Värvid: Kuldne, Must, Kroom.Pakett Sisaldab: - 6 x Kitarr masina juht (6R, 6L või 3R3L jaoks valida) - 6 x Ferrules - 6 x Keermestatud Puksid - 6 x Mount Kruvid

Algne suurus

Uuendatud puldiga tuuner pesulõksud on paremini teinud ja lukustamine string süsteem on tugevam.

Kliendi Andmed

1.Toote pildid seitsme päeva jooksul pärast saadetise, palun veenduge, et laevandus aadress on õige.Meie tooted on uued tooted, seal töötavad töötajad kvaliteeti ja kvantiteeti enne saatmist kontrolli, palun klientidele tundma.

2.Kirjed veetakse poolt EMS.reach on enamiku riikide jooksul 7 kuni 15 tööpäeva.See on USA.KANADA.AUSTRAALIA. .Muude riikide puhul.see võib võtta rohkem aega, et jõuda.

3.Pakett-Mõeldud pakett.meie firma võtab meetod, standardiseeritud pakkimine.tavaliselt.transpordi ajal on väga tugev.

4.Me peame väga oluliseks, et iga ühe oma õiglase hinnangu, kui olete rahul meie tooted, siis õnnistatakse julgustab meid, me oleks väga tänulik.Kui teil on mingeid rahulolematus, palun suhelda meiega, ma usun, et iga mõistlik probleeme, saame kiiresti lahendada, palun ärge kiirustada, et anda meile halb vaadata.

5.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Sildid: mono string, exl electric guitar strings, erilist kitarri tarvikud, telecaster teksad, textis kitarr, national electric guitar, laetud keha kitarr, terasest guyker, määratlemata püksid, taimetoitlane kitarri rihm.

  • Brändi Nimi: GUYKER
  • Mudeli Number: GK501D7BSP
  • Päritolu: KR(Päritolu)
  • Tüüp: Tuuner
image

Anonymous

5
2022-09-04

“suurepärase kvaliteediga, hästi pakitud ja kiire shipping ✌”

image

Anonymous

5
2022-08-17

“Punkt oli nagu kirjeldatud ja tarne oli ok. Pakend oli korralikult suletud.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd