Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Realistlik Pehmest Silikoonist Tupe Pussy Big Ass Meeste Masturbator Sugu Mänguasjad Dual Channel 3D Sex Nukud Meeste Masturbatsioon Cup

    (0) 0
(0 Arvustused)

€53.00 €36.57
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d79489

- Täiuslik Suurus-

ALICE 25x15cm / Kaal 1.6 kg

LUNA 27x16cm /Kaal 1.85 kg

TESSA 30x22cm / Kaal 2.5 kg

MILLY 37.4x16cm/ Kaal 3kg

Silikoon nukk simuleerib inimese keha temperatuuri ja on varustatud sugu silikoon punane pill suurendada stimulatsiooni glans penis.See toetab kolme tüüpi seksuaalvahekorda, sealhulgas tupe -, päraku-ja rinnavähi vahekorda.

[Vajalikud ettevaatusabinõud kütte]

Lisa mõned määrdeõli, siis sisestage kütte varras, - ja soojusenergia see 2-3 minutit, [Ärge jätke kütte varras, kui see on kuumutatud].Kasuta seda pärast kuumutamist, et saaksite tunda end soe tunne sees silikoon nukk erasektori osad[kindlasti pane õige õli enne kasutamist kütte-rod].

- Valatud Alates Tegelik Tagumik -

See adult sex mänguasja nagu Seksikas naiste sexy curves, charming ümarad puusad, seksikas vagiina ja suured, wating for you vallutada.Nautige parim seksuaalne kogemus.

- Keskkonna-ja Ohutu -

Valmistatud meditsiinilise silikooniga, mis on kooskõlas vee baasil määrdeaine.See on realistlik ehitus, mittetoksiline, lõhnatu ja tunne end nagu päris nahk.Sa ei pea muretsema, kas see pussy masturbator on kahjulik teie tervisele.

- Varjatud Pakkimis -

Me hindame privaatsust meie kliendid.Nii eriline suletud kast on sätestatud selleks, kohaletoimetamine, kui need on lähetatud selgesõnaliselt ja konfidentsiaalselt ilma mingit jälge kahtlane tags/sõnad.

Telli ja saada kingitusi

1.Usb küte vardad.

2.Ultra-õhuke kondoom.

3.määrdeaine.

4.Sugu silikoon punane pillid

Sildid: recheagarble realistlik peenis, aluspüksid realistlik peenis, soojendusega realistlik peenis, suur realistlikud relvad, peenise realistlik oco, realistlik peenise mees, realistlik silikoonist peenise, meeste realistlik parukad, peenise realistlik ikoky, peenise realistlik naplotkiem.

  • Mudeli Number: Sugu nukk
  • Toote Tüüp: masturbators
  • Rõve Pilt: No
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Suurus: Sex Doll
  • Brändi Nimi: Elu Abi
  • Materjal: Silikoon
  • Mitu Tükki: Üks Ühik

Lisa Oma Kommentaar Nüüd