Pilt 0

Näiteks Kawasaki ZX10R 2006-2010 ZX 10R 06 07 08 09 10 Must Mootorratta Kaassõitja Suu Pesulõksud jalatugi Sulgudesse UUS

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€64.57 €48.43
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d77195

Tere tulemast minu poodi!

Kui sulle meeldib teiste shippingments ,palun öelge mulle.

Me anname teile andmed, laevandus, mida vaja.

Näiteks Kawasaki ZX10R 2006-2010 ZX 10R 06 07 08 09 10 Must Mootorratta Kaassõitja Suu Pesulõksud jalatugi Sulgudesse UUS

Ühildub : Kawasaki ZX10R 2006-2010 pakkeleht: 1x Mootorratta Jalatugi Olulised Märkused: Palun esitage meile oma täielik Nimi ja Aadress, inglise keeles! (Ostjate vene Föderatsiooni vaja anda meile oma täis 3 asendatakse sõnad nimi inglise keeles) T elephone number on ka väga tähtis info, et saata kaudu Väljendada!Kui teil on vaja teine laevandus meetod, mida me ei ole ette näinud, siis Palun võtke meiega ühendust! * Osta kindlustundega: Meil on professionaalne Mootorratta Osade Tarnija üle 10 Aasta!Meil on rohkem kui 1000 liiki Mootorratta Osade!Palun võtke meiega ühendust kui otsite mõned osad oma bike!Nüüd meil on tuhandeid partnerit rohkem kui 30 riigis üle maailma! * Maksmine: maksmine toimub läbi Digisild.ee Deponeerimine ja .Kui teil on vaja maksta läbi , palun võtke meiega ühendust esimesel. * Tarneaeg: Me laeva objekt välja teile 3 tööpäeva jooksul pärast seda, kui me kinnitas oma makse ja aadress. * Klienditeenindus: Kui teil on küsimusi või probleeme, võtke julgelt meiega ühendust, enne lahkumist ühtegi neutraalset või negatiivset tagasisidet.Aitäh!

Laevandus

1)Laevafirmade:

Toetame saadetise poolt"Hiina Post" Või "HongKong post",palun jätke postituse koodi ja teie telefoni numbrit teile selleks.laevandus ohutu.

Kui vajate abi, valides kiire ja usaldusväärne shipping company, palun võtke meiega otse ja

teeme oma parima, et aidata.

2)tarneaeg:

Tavaliselt, punkt saadetakse välja pärast 6 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse kuupäev.

Nii et kokku on vaja 21workdays-35workdays ( umbes kolm nädalat) .

Rahvusvaheline Ostjaid - Palun Pane Tähele:

1).Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

2).Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

3).Palun lisa oma Telefoninumber, kui oma makse.Telefon on peab rahvusvaheliste express shipping.

4).Ostjate Info:

Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige usaldusväärne,taskukohane viis laevaliinidel.Kuid mõnikord rahvusvaheline tarne on väga sõltus kullerfirma ja kohalikke kombeid/ülesandeid.Kui te ei saa oma kauba õigeaegselt, palun võtke meiega kohe täiendavat abi.Täname oma arusaamist.

maksud

-

- Seoses Impordi tollimaksud , maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Selle kulud kannab ostja vastutusel.

Abou punkt

Kõik esemed müüakse meie poolt on kirjeldatud meie parimate võimete, nii täpne kui võimalik, ja ülima conscientiousness meie poolt.

Siiski, et vältida võimalikku oversights, ma lugupidavalt paluda teie abi, et aidata meil teha seda vastastikku rahuldava tehingu PÕHJALIKULT läbi toote kirjeldus ja fotod, ja küsida kõik küsimused ENNE PAKKUMIST.

klient Rahuldav

1. Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu, me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.

2. Me tagasi meie kohustus suurepärase teenus, 100% täieliku raha tagasi ja kliendi rahulolu garantii.

3. Ma olen siin ja valmis, et aidata teil mingeid küsimusi või probleeme siis võib olla enne või pärast ostu.

4. Minu eesmärk on teha kindel, et teil on õnnelik klient ja meeldiv shopping koos meiega.

Tagasiside:

Kui olete rahul ostuga ja meie kogu teenuste, sinu kommentaar on väga oluline oma äri eduks.Palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Reiting star 5.

Kui teil on kavas anda meile neutraalne/negatiivne tagasiside, siis kirjuta meile kohe nii, et me saame teha oma parima, et lahendada teie probleemi

Sildid: sadul kawasaki zx10r 2019, kawasaki zx10r komplekt 2018, sulg zx10, peegel zx10r 2006 2007, kawasaki zx10r 2021 grip, led light kawasaki zzr600, istmekate kawasaki ninja 250r, zx10r 06 kett, lehed zx10, mull kawasaki zx10r 2018.

  • Brändi Nimi: GFYSHIP
  • Toote Kõrgus: 3inch
  • Kirje Pikkus: 10inch
  • Materjali Tüüp: Kõrge Kvaliteet
  • Mudeli Nimetus: Nagu pealkiri näitab,
  • Toote Kaal: 1kg
  • Toote Tüüp: Jalatoed
  • Toote Laius: 4inch

Lisa Oma Kommentaar Nüüd