Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

27 1 72 Hamba Offset Ratchet Wrench Set,Screwdriver Bits & 1/4" Pesa-Wrench Set,sest Igapäevane Hooldus, Kodumasinate,

    (0) 0
(0 Arvustused)

€12.24 €8.94
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d74150

【Mini Hammasratas Mutrivõti】mugav mittelibiseva haarde annab suurepärase käsitsemise.Mini kruvikeeraja on väike ja kerge piisavalt tööks kinnistes kohtades, kus traditsiooniline kruvikeerajad võib olla liiga pikk, et sobib.Eriti ebamugav kohtade, nagu U kuju nurk, külg pind, ja muud kitsastes oludes.

【Magnet-Bitine Adapter】turvaline haare magnet tagab teie bit ei vabasta.Magnet adapter tagab, et mis tahes 1/4" hex bit võib kindlalt tagatud kõrgema pöördemomendi.

【Kombineeritud Meetriline Socket Set】1/4 tolli Sõita SAE &Metric Suurus.Meeter - 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13mm.Bits - Torx T8, T15, T20, Lõhikuga 4,6 mm, Phillips PH1,PH2,PH3.Kuusnurk H4 H6.Ruut SQ2.Natuke Omanik,Adapter ja hoiukarpi.

【Magnet Lukk Disain Kasti】 pandla disain on paindlikum tugeva magnetvälja kindlaksmääramist, vältides laagri purunemine.ABS värvi kest, mugav touch.Sisemine struktuur on range, valmistatud TPR keskkonna plastikust, millega hea jõudluse, bitid ei ole lihtne olla hajutatud, pakkudes terviku kaitse, lihtsam ladustamise ja veavad.Kui magnetizer ja demagnetizer on integreeritud tüüp, hea magnet mõju.Kui remont mõned täppisseadmed bitid tuleb demagnetized.

30 IN 1 multi-function set

Sildid: offset ratchet mutrivõti, pöördemoment mutrivõtmed, ratchet wrench set, ratchet, mini torque wrench, Käsi-Tööriistad.

  • Materjal: Kroom-vanaadium Teras
  • Omadused: Mini, Antimagnetic, Kerg, Isoleeritud, Multifunktsionaalne, Rist, Plahvatus-tõend, Non-Slip, Biooniline
  • Tüüp: Pesa Mutrivõti
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: WOZOBUY

Lisa Oma Kommentaar Nüüd