Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Söögiriistad, Nõud Rulli Ladustamise Kott Omanik Telkimine Lauanõud Söögipulgad Lusikas-Kahvel Abimees Väljas Pikniku BBQ Ladustamine Pack

    (0) 0
(0 Arvustused)

€9.97 €6.98
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d72566

Söögiriistad, Nõud Rulli Ladustamise Kott Omanik Telkimine Lauanõud Söögipulgad Lusikas-Kahvel Abimees Väljas Pikniku BBQ Ladustamine Pack

Bullet Punkte: 1、Kerge Kaal: Kerged rull-kott on mõeldud vastupidav lõuend taluma aasta jooksul iga päev kasutada, katkesta lõng ja torgake vastupidavad ja nad ei nullist, nick või kahju oma noad; vastupidav kauakestev.

2、Korter Suurus: Umbes 15.5"Lx12"W/39.5x30.5cm.Kerge ja kaasaskantav.Klapi üle klapid disain hoida tööriistad olemas, hoida söögiriistad, kuiv ja vältida söögiriistad kukkumast.

3、Lihtne Ladustamine: Suletud konks ja silmus.Toetust edasi-või tagasikerimiseks korda.lihtne ohutu ladustamise söögiriistad seada või välja võtta.

4、Lai Rakendus: Kauplused ja kaitseb lauahõbe tükki.Ideed reisimine, pere BBQ partei, telkimine, piknik väljas tegevust.

5、Reisi Sõbralik: Mugavalt ja funktsionaalne kaasaskandmiseks teha oma noad kergust ja ohutust, kui läheb tööle, telkimine, või BBQ.

Omadused:

Topelt-stitch iga õmblus tagab terviklikkuse ja tugevus nuga rulli kotis.Üksikute tasku mahutab kõik söögiriistad hästi elastne määrata seda kindlalt.Suur ülemine kate disain kaitseb oma söögiriistad alates koolist välja.

Premium kvaliteet, lõuend teha söögiriistade hoidja ultra pehme, painduv, vastupidav.Projekteeritud taluma palju aastaid iga päev kasutada.Meie lauanõud kott on kulumiskindel, korduv murra, veekindel ja super lihtne puhastada.

Idee üllas kodu, sous, isiklik kokk, kes on soovinud entusiast, kulinaaria koka õpilane, kuigi telkimine, suvilad, kodus ja koolis.

Meie söögiriistade hoidja funktsioonid pikk rihm pakkida oma noad kahvlid lusikad tihedalt.Rulli see üles ja alla, rihm, ja sa oled oma tee!

Konkreetne koostöö:

Nimi: Söögiriistad Rulli Kott

Kaal: ca 200 g

Suurus: umbes 39.5*30.5 cm/15.5*12

Materjal: lõuend

Värv: khaki

Pakkeleht:

1*Söögiriistad Rulli Kott

Sildid: vitstest pikniku korvi roogasid, erinevad ladustamise kasti, söögiriistad, lauanõud külalislahkus, laulud telkimine, piknik mees, kott, telkimine metallist nõud, määratlemata püksid, arena kott telkimine, anmeilu väljas kott, väike piknik.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Lõuend
  • Koos Külmik Kott: No
  • Koos Söögiriistade: No

Lisa Oma Kommentaar Nüüd