Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

OMY Vannituba Reguleeritav Mutrivõti Pingul Ruumidesse Multifunktsionaalset Mutrivõtmete Jaoks Torustiku Ülesanne Toru Toru Mutter Wc, Valamu Bassein Universal

    (2) 3
(2 Arvustused)

€12.47 €6.24
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d66377

Multi-funktsioon Lühike Käepide Universaalne Mutrivõti Suur Avamise Vannituba Mutrivõti Reguleeritav Alumiiniumist Remondi Tööriist

Kirjeldus: 1:Sobib eemaldamise ja paigaldamise sanitaartehnika, toru mutter ja nii edasi. 2:See ei kahjusta kaunistuseks toru ja mutter, nagu kullatud, vask, jne. 3:Seda saab kasutada ka vähe ruumi. 4:Töötavad sujuvalt ja täpselt täpselt pigi ja uss. 5:Sile avamine on raske kanda ja on pikem eluiga. 6:Ruudukujuline auk on veel lihtne teha.

Täpsus turbiini slidewany on tihedalt sobitatud uss,paindlik ja kiire libisemise,tugev pöördemoment ja hea sitkus

Turbiini slaid on sile ja soonte sügavus on testitud mitmeid kordi, et tagada turbiini ratation on paindlik

Kui pikenenud kontakti vahel lõualuu ja mutter on laiem,kui ettevõte on tugev ja ei ole lihtne tõsta,lõuad on smoothm,ja toru ja kruvi ei ole kergesti vigastada.

Kui pikenenud kontakti vahel lõualuu ja mutter on laiem,kui ettevõte on tugev ja ei ole lihtne tõsta,lõuad on smoothm,ja toru ja kruvi ei ole kergesti vigastada.

Tagasiside:

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, oma 5-tärni kiitus ja positiivne tagasiside on meie suurim julgustust, mis on ka kasulik ka teistele klientidele.

Sildid: mutrivõti mutrivõti, Tööriistad, tool, Mutrivõti, kraan tööriist.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: O. M. Y
  • Materjal: Sulam
  • Omadused: Multifunktsionaalne, Non-Slip
  • Tüüp: Open End Wrench
  • Mudeli Number: 8876
image

Anonymous

5
2022-09-22

“Tööriista kirjeldus. Kiire kohaletoimetamine”

image

Anonymous

1
2022-10-22

“Võti tehti kiiresti, aga võti ise osutus vastik kvaliteet. Nad ainult twist plastikust, ja see ei ole asjaolu, et see ei riku. Mul oli hammaste minu esimene metall mutter.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd