Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

1 Paar USB-Soojendusega Suu Sisetallad Cuttable Suu Suu Soojem Soojem Kütte -, Jalatsi-Pad Talvel Pestav

    (0) 0
(0 Arvustused)

€5.36 €2.14
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d6566

Bullet Punkte:

1、Cuttable Soojendusega Sisetallad: Varustatud suurus sildi, saab lõigata vastava suurusega.

2、Kiire Küte: Kasutada süsinik kiust lõng, kiire kuumenemine, kõrge efektiivsusega, tugev stabiilsus.Õhuke ja pehme. 40-55 kraadi küte, pikk kasutusiga.

3、Hea Elastsus: EVA vaik, hea paindlikkus, hea elastsus, vastupidavus.

4、Edendada Vereringet: Mitte ainult kaitsta oma jalgu vigastuste külm talv, vaid ka edendada vereringet, suur kasu keha.

5、Veega Pestav: Veekindel materjal, võib pesta otseselt mõjutamata mõju.See peab olema täiesti kuivanud enne kasutamist.

2 kütte meetodid:

1.Majapidamis-plug-in, mis sobivad istumiseks kasutada, mitte jalgsi.

2.Power bank, saab kõndida vabalt õues.

Kirjeldus:

Sisetald kangas: EVA elastne kiud

Temperatuur: 40-50 kraadi, sõltuvalt keskkonnast

Sobivad: 35-40 kood: 230mm-250mm

Artiklid 41-46 suurus: 255-280 mm (saab välja lõigata soovitud suurusega)

Pinge: 5V 2A

Pakkeleht:

Laadimine USB-Kaabel*1

1 Paari Soojendusega Sisetald

Suuruse Silt*1

Märkus:

1. See toode ei sisalda power bank või adapter.

2. See kütte sisetald ei ole aku.See ei saa salvestada, elektri-või soojusenergia.Sisetald peab olema sisse lülitatud, et tekib soojus.See saab olema jahtunud, kui toide on välja lülitatud.Seda saab kasutada ka koos power bank kütte õues.Veenduge, et power bank väljund on üle 5V/2A. (Toode ei sisalda võimsus pankade)

Vaata rohkem toote detailid

1.EVA Vaik Materjal: Valmistatud EVA vaik, soojendusega sisetallad on õhuke ja pehme.Nad suudavad taluda iga päev kulumist ja võib kasutada pikka aega.

2.Koos Tailorable Kaardi Kujundus: Kaasas suurus standard kaardi, soojendusega saapa tallad saab lõigata sobiva suurusega vastavalt oma kinga suurus, kui suurus on suur.Mugav lõigata.

3.Lihtne Pesta: Laetav soojendusega sisetallad on veekindel ja seda saab pesta otse, ilma et see mõjutaks kasutamise mõju.Nad peavad olema täielikult kuivanud enne kasutamist.

4.Peen Kingitus: Soojendusega sisetallad naiste jaoks on täiuslik kingitused sünnipäevadeks, talv päev, Päev Jõulud, uusaasta, tähtpäevad, Halloween, ja muud pühad.

5.Lai Stseen: Soojendusega saabaste sisetallad sobivad väljas olukordades: lumelauasõit, matkamine, jahindus, mägironimine, jalgrattasõit, mootorrataste ja jalgsi koer.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: EVA Vaht

Lisa Oma Kommentaar Nüüd