Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Beebi Sündida Nukk Ükssarvik Tüdruk 48cm Silikoonist, Keha Saab Vannitada Kingitus Lastele Saada Brasil

    (0) 0
(0 Arvustused)

€35.63 €28.51
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d63884

Brastoy nukk koos pitsat Inmetro CE-BRI/innac-00152-03a NM300/2002

Keskkonnasõbralik materjal ohutu, puhas, väga pehme, mugav, tõeline touch.

1) Brand: brastoy

2) Materjal: Silikoon, täielik vinüül kõrge kvaliteediga, 100%, ohutu ja mugav.

3) suurus nukk: umbes 48cm.

4) kaal nukk: umbes 1,0 kg

5) sugu: Tüdruk

6) Silmade värv: Pruun

7) silmi: akrüül silmad, ereda ja selge, pilk nii realistlik.Nad ei saa sulgeda või flash

8) juuksed: juuste parukas kõrge kvaliteedi.Juuksed on kleebitud pea nagu juuste beebi reaalne mohair, käsitöö, high Fidelity, pestav.

9) raam: juht ja liikmed on kõik käsitsi valmistatud silikoonist vinüül.Võib colocá-see vette.Tootmise tooraine imporditakse pehme vinüül, ei ole mürgine; jäsemete nukud saab olla aktiivne, saab istuda või lamada, ei saa seista, räägi või kuni toidu.

10) sisu pakend: Nukk sünni -, toitumis-pudel, lutt, magnet, mähe, lapse sünnitunnistus, palus mänguasjad, riided komplekt (idêntica nagu pildid)

11) taotluse: lapse sünnipäeva kingitus, lapsed mänguasjad lastele, kingitus oma lapsele või oma sõpradele ja ka Kogumise armastavad kogumine.

1) jalg meie nukk on kaardus.Kuidas me mõõdame nukk on pea pikkus reie tõusud, pluss pikk reis põlve kõrge.Seetõttu on kõrvalekalle 2-3 cm, sest erinevaid viise, mõõtmine.

2) paketti saab kasutada, kui te saate pärast seda, kui pikk sõit.Kui nii, siis võib panna nukk all päikesepaiste eest iluminá-la, mõne tunni pärast ta voltá trendikas regulaarselt.Kahtluse korral peatada logi palun võtke meiega ühendust.

3) kõik nukud saadetakse 1A 5 tööpäeva jooksul pärast tasumist.Meie hind ei sisalda tasusid või muude kogude videokaamera, mis ei võta õigust importida kohandatud või tulumaksu.Loodan, et saate aru.

4) on erinev värv tõttu, värv kaaluda, ekraan, valgustus, taust, jne.tegelik värv on sujeita Lumememm värv paljaste saanud.

5) tagada, et kõik tooted on 100% heas seisukorras ja kõrge kvaliteedi.Kui te ei ole rahul üksus, mis tahes põhjusel, tarnitud tasuta 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist, see tuleb asendada või tagastada.Mingit probleemi kvaliteeti, pakkuda toetust teile.

Brastoy on spetsialiseerunud ettevõte uuestisündinud beebi nukud, Contamos ettevõtetega enda Brasiilia ja Hiina.

Brastoy on empenhada luua brändi, kõrge kvaliteet, pakkudes kõige uuenduslikke ja tõetruu uuestisündinud beebi nukud armastavad ja kollektsiooni kogu maailmas.Meil on oma tehas, meie oma lao-ja meeskond professionaalne teenindus.Alates selle loomisest, firma on hästi vastu kliente oma suurepärase kvaliteedi, kiire kohaletoimetamine ja hea teenuse pärast müüki.

Brastoy kui pühendab osa love & joy koos väljavalitu nukud.Meie kirg on luua nukud, mis acompanhem lapsed, aqueçam oma südame ja curem hing.

  • Brändi Nimi: Brastoy
  • CN: Zhejiang
  • Sugu: Tüdrukud
  • Mõõtmed: 48Cm
  • Soovitan Vanus: 12+y
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp: Nukud
  • Materjal: Silikoon

Lisa Oma Kommentaar Nüüd