Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Uus-Nähtamatu Smart Sõrmejälje Lukk Anti-varguse Elektroonilise Faili salvestamine Andur Kapp Võtmeta avamis-ja Mööbli Sahtel Kontor

    (0) 0
(0 Arvustused)

€22.36 €12.30
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d61599

T3 Nähtamatu RFID Tasuta Avamine Smart IC-Kaardi Andur Kappi Lukustada Kappi Kinga Garderoobi Kapp Sahtli Ukse Lukud

Funktsioon:

1. Paindlik kasutamine, mitme juhtimise tehnoloogia, tasuta lülitus mitme-kell vabastades meetodeid.Ohutute ja intelligentsete arstiabi oma lapsele.Ühe klahvi vabastades/Dual klahvi vabastades/Üks võti, et avada mitu lukud/Mitu klahve, et avada üks lukk.

2. Anti-varguse ja võltsimiskindel disain.Anti-kõrge temperatuur luku südamik, ABS leegiaeglustajana materjal, roostevabast terasest lukk, kõik vasest induktsioonipooliga, klaaskiuga sarrustatud plastist, circuit board, imporditud chip, väga stabiilne energiasäästu ja stabiilne jõudlus.

3. Lihtne paigaldada, ei ole vaja puurida augud ukse.Auk-vaba paigaldus, kummutid, kapid, ühe kabineti avamine uksed, topelt-avamine kapi uksed saab paigaldada, kodumajapidamiste, ühikud, spordisaalid, saun keskused jne.on sobiv.

4. utomatic pin-lock cylinder, automaatne autoriseerimine, ei ole tarkvara haldus.Seal on 3 liiki load: juhtimis-kaardi, master card, ja külaliste kaardi. 3 haldaja kaardid ja 11 kasutaja kaarte saab määrata sama lukk.Sa lihtsalt vaja sulgeda uks kergelt ja see automaatselt lukku.

5. Mootori eluiga on rohkem kui 100 000 korda, split lukk struktuur on lihtne paigaldada, induktiivsus on vähem kui 8 microamps (staatiline) ja dünaamilise on vähem kui 150 milliamperes.Sobib igat liiki puidust karbid.

6. Vajutage ID-kaart, väljapoole kapp, lukk on avatud ja uks (märkus: kasutatakse ainult ustele, mille maksimaalne paksus on 2,5 cm, ID-kaarti saab kasutada ustele, mille maksimaalne paksus 4,5 cm).

7. See on häire, kui aku on piisavalt, et avada lukk ja seejärel saate selle avada 20 korda.Kui aku on läbi võimu, siis ei lukusta ja automaatselt avatud.

8. Saadetis ei sisalda patareid, palun ostke patareid ennast.Pärast paigaldamist, siis paigaldage aku enne sulgemist kabineti uks

Kirjeldus:

Mudel: T3

Värv: Hall/Must/Valge (valikuline)

Materjal: ABS keskkonnakaitse materjal

Vabastades meetod: IC kaart

Vastus aeg: sekund pärast libisemist

Töö pinge: 6V

Induktsiooni kaugus: alla 5cm

Staatiline võimsus: 15

Dünaamiline võimsus: 120

Temperatuur: -25℃-75℃

Niiskus: 93%RH

Alapinge märge: madal rõhk hoiatus

Toide: kahe AA-tüüpi leelispatareid (ei ole komplektis)

Standardne konfiguratsioon: 1 valge kaart + 2 sinise võtmehoidja võtmed (valge kaart sensing distance 5cm, võtmehoidja sensing distance 2,5 cm)

Suurus: luku keha: 86*63*28mm; lock: 36*21*16mm

Neto kaal: ette heite piirmäär 135 g

Juhised:

Mode seadistus:

1. Ühe mängija režiimis: avada ühe kaardi

Vajutage lähtestamise nuppu 3 sekundit, buzzer piiksu pikka aega.

2. Kahe mängija režiimis: kaks kaarti on vaja, et avada

Pärast seda, kui esimene samm on tehtud, vajutage lähtestamise nuppu, millele järgneb kaks lühikest piiksu. (Üks piiks ühe kaardi režiimis kostub kaks dual-kaardi režiimis)

3. Sama lukk, saab valida 3 haldaja kaardid ja 11 kasutaja kaardid.

Kaardi seaded:

1. Administraator-kaart:

Pärast lähtestamise esimese kaardi swiped on haldaja kaardi.Saate määrata kuni 3 haldamise kaarti.

2. Kasutaja kaart:

Esimene libistage ekraanil sõrme administraator kaart, seal on buzzer, saate lisada kasutaja kaardid, saate määrata kuni 11 kasutaja kaardid.

3. Kustutada:

Libistage sõrme administraator kaardi 3 korda kustuta kõik kasutaja kaardid; libistage ekraanil sõrme administraator kaart 5 korda, et kustutada kõik administraator kaardid.

Märkus:

Kindlasti paigaldage aku ja paigaldage see pärast katsetamist.Palun osta patareid toodetud regulaarne tootjad.Kui aku ei ole installitud, või kui te kasutate akusid non-standard tootja, lukk on lukus ja ei saa avada.

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 x Luku Keha (Ilma akuta)

1 x Lukk

2 x ID-Võtmehoidja

1 x ID-Kaart (töökaugus Umbes 4,5 cm)

1 x Kleebis

1 x Kruvi Pack

Sildid: wilium smart lock, temperatuuri andur blowtorch, dekoratiivsed kapi lukk, smart kodu mööbel, spooni mööbli p, kuidas smart vaadata, mehhanism, köök kapp, smart moodul home, nähtamatu terasest lukk, pruun kapp lukk.

  • Vastuse aeg: üks teine pärast libisemist
  • Tööpinge: 6V
  • Materjal: ABS keskkonnakaitse materjal
  • mudel: T3
  • Induktsiooni kaugus: Vähem kui 5cm
  • Avamise meetod: Kiipkaardi
  • Värv: Hall/Must/Valge (valikuline)
  • Mudeli Number: /
  • Brändi Nimi: VODOOL
  • Dünaamiline võimsus: 120
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Staatiline Jõud: 15

Lisa Oma Kommentaar Nüüd