Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Puidutöötlemine Universaalne Mutrivõti Roostevabast Terasest Non-slip Multi-function Toru Mehaaniline töökoda vahendid universaalne mutrivõti

    (4) 3.5
(4 Arvustused)

€3.64 €3.53
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d61059

Sildid: garaaž töökoja vahendid, torumees vahendid, multitool mutrivõti, Käsi-Tööriistad.

  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Omadused: Multifunktsionaalne
  • Tüüp: Open End Wrench
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: macroupta
image

Anonymous

5
2022-08-24

“Ma ei ole proovinud tööriist, kuid see tundub hea”

image

Anonymous

5
2022-09-06

“oK”

image

Anonymous

1
2022-12-20

“Selle asemel, et universaalne mutrivõti, ma sain vana kasutatud mobiiltelefon juhul ümbriku (foto). Pakendi minu tellimus oli osa kohaletoimetamine 3 tellimused ühes paketis. 2 tellimused olid O. K. Hoolimata sellest, et ma võtsin pildi paketid kaal märgitud ümbrikud ja et kaalu see, et ei vasta kaal ümbrikus, ja kogukaal 3 ordersdid ei vasta kaal kogu paketi, minu väide oli, ei tunnistanud Aliexpress ja kaotasin raha. Keegi avas ümbriku koos oma tellimust ja pane vana mobiiltelefoni juhul, selle asemel, et mu tellimus. Müüja on pettus ja ma absoluutselt ei soovita teda!”

image

Anonymous

3
2022-09-26

“Põhimõtteliselt sarnane toode piltide toote leheküljel, kuid lõuad minu mutrivõti ei sakiline, selle asemel jämedalt needitud korstnad pehme nurgad, ja ühise neet on üsna lahti, nii et lõuad liikuda ka külgsuunas, sloppily. I. e. toode on täiesti erinev toode pildid. Üsna kallis, liiga, USD 6.76, mis hõlmas FI KÄIBEMAKSU 24% ja laevandus.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd