Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

10 Silikoon Mikrolaineahjus Kausi Kaas Toiduvalmistamis Pot Pann Kaanega Katta-Silikoon Toidu Wrap Cooking Tööriistad Köök Anum

    (0) 0
(0 Arvustused)

€34.69 €26.02
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d59510

MULTIFUNKTSIONAALNE - kaaned sobivad vahemikus potid, potid, pannid, tassid, konteinerid jne.ja säti nii, et peaaegu iga tüüpi köögitarbed, ahi, mikrolaineahi, külmik ja nõudepesumasin ohutu.Need on pestavad, uuesti kasutatav, paindlik, non-stick ja vastupidav.

KUIDAS SEE TOIMIB - kuidas vaakum kaaned töö on teil vajutage õrnalt keskel ja kaane loob õhutihedad, veekindlad ja spill-tõend tihend.Kaaned panna üsna lame ja on virnastatavad, nii et saate pinu sügavad taldrikud, kausid või konteinerite peal üksteist.

Seejärel saate kasutada neid säilitada jäänud, toidud, salatid, köögiviljad, pasta, supid, koostisosad jne.Nad on ka suur keetmine, aurutamine, tasase, re-küte, hoides sooja sööki kauem, säilitades toiduainete külmkapp või sügavkülmik jne.Eemaldada kaas: lihtsalt peel seda ära kasutades väike klapp äärel või tõsta see üles, küljelt.Kaaned on valmistatud kõrgeima kvaliteediga Toitu Silikooniga.Need on soojus & frost vastupidav alates 464 Fahrenheiti/240 Celsiuse järgi -104 Fahrenheiti/-40 Celsiuse järgi.

LÕBUS ja EBATAVALINE KÖÖK VIDIN - komplekt on ainulaadne kingitus idee sünnipäev, Jõulud, housewarming poole, õues piknik või BBQ lovers.Need imeline silikoon kaaned teeb sind vingumine rõõmu.

Kaaned saab kasutada ka asemel silikoon kindad/kindad kanda kuuma potti & pannid, nii mats, et sa ei kirjuta oma pinnad või plartsutama guard.Ei ole vaja kasutada klammerduvad film, alumiiniumfooliumi või klaasist kaaned, mis ei sobi külmkapp või sügavkülmik.

Vastupidav, kerge, paindlik, taaskasutatav, pestav, kuumakindel, ei libise, non-stick -, vee-ja mikroobe vastupidavad.

Ei venita, fade, sulatada, hallituse, crack, koor, sulata, kahaneb või ima lõhnu !

FDA poolt Heaks kiidetud, Suur keetmine, aurutamine, tasase, re-küte, hoides sooja sööki kauem, säilitades toiduainete külmkapp või sügavkülmik ja lisades, et splash värvi ja stiili köök decor.

ot vaid nad on keskkonnasõbralikud ja 100% nõudepesumasin ohutu, nad on super lihtne puhastada ja virnastatavad mistõttu on nii mugav, et jänest ära, et seda hiljem kasutada.

Mustus, eriti siis, kui võttes piknik või väljas grillahi, saab kasutada ka pajalapi, plartsutama valvur või selle asemel, et ahju mitt kanda kuuma nõud.

Hoolduse nõustamine

Kui teil on vaja ainult mõned söögisoodat, õrnalt võserikud käsna või pese nõudepesumasinas.

värv: Kollane+Oranž+Roheline+Punane+Sinine

Materjal: Silikageel

suurus: läbimõõdud on: 30cm, 25cm, 20cm, 15cm, 10cm

Pakendi Sisu:

10 x silikoonist kaas

MÄRKUS NÕUANDED

1. Ärge kasutage pesuvahendeid, mis esimest korda puhastada.

2. Ja ära katkesta toote noaga või mõne muu terava esemega.

3. Ärge asetage selle toote kohta lahtise tule läheduses, et vältida deformeerumist.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd