Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Nahast Keevitus Põll Soojuse Leegikindel Raskeveokite Tee Rajada Põll 6 Taskud 42Inch Suured

    (3) 5
(3 Arvustused)

€38.16 €26.33
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d5916

Suurepärane kaitse: kuumuskindel ja leekiaeglustavad raskeveokite eraldamine cowhide keevitus põll.Extra-pikk täielikult-katab põll võib kaitsta teid, kui te töötate.

Vastupidav: tehtud paks kõrge kvaliteedi materjalist, vastupidav.Kulumiskindel ja leegikindel, see võib takistada tulekahju ja pritsiva.Õmmeldud tugeva, soojuse-vastupidavad MEILE PPTA lõng.Me pöörama tähelepanu iga detail ja kvaliteet.

Vahend taskud: 6 taskut mahub tööriistad ja töö tarvikud.Sealhulgas mobiiltelefoni kott ja pliiats kotti.Me püüame oma parima, et pakkuda klientidele suure mugavuse.

Multifunktsionaalne.Neid saab kasutada mitte ainult keevitus, aga ka palju muud tööd ja kodutööd.Vahend põll vest, kauplus põll, kasuliku põll, töö põll, grill põll, grill põll, puidutöötlemine põll, töötuba, põll, garaaž, põll, kaasa põll, personaliseeritud põll, mehaaniline põll, treipingi tööd põll, metallitöö põll, sepp, põll, sepp, Põll, aiandus põll, tasku põlle, põll lahti Arrier põll.Unikaalne kingitus meestele, naistele, emadele ja isadele.

värv:Pruun

Materjal:Cowhide

suurus:Umbes 105 x 60cm

Pakendi Sisu:

1 x nahast põll

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Sildid: keevitus kiiver naistele, suurus põll lõuend, põll forge, lõuend maali inspiation, määratlemata püksid, cartoon põll küülik köök, pikk nahast põll, põll euroopa, põlled sedaan, cooking mehed põll.

  • Materjal: muud
  • Stiil: Lühike
  • Kasutamine: Sanitaar -
  • Tüüp: muud
  • Mudeli Number: Nahast põll
  • Liigitus: Varrukateta Põll
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-09-08

“Väga odav, aga õmmeldud kindlalt, nahk on hea, rihmad on väga mugav-ei vajuta kaela. Saab kanda seda kogu päeva.”

image

Anonymous

5
2022-12-21

“Ma tellin teine, minu poeg. Kvaliteet on hea.”

image

Anonymous

5
2022-08-17

“170 tolline Vastumeelne Mulle on tervikuna tundub natuke suur. Nahk on hea näeb välja ja lõhnab palju. Tööd keha kaitse aitab palju. Muide traksid olkaimeton liiga pinšerid ja odav led tuld üks viis, kuidas tundub. Saate võtab osa ka natuke rohkem põgus kommenteeris jagu oli puuvillaga mugav tundub, et neli. Olkaimeton vähe vastupidav, ei olnud soovi.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd