Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Näiteks Tesla Model 3 Y 2016 - 2022 Auto Esiklaas Päikese Vari Päikesesirm Protector Akna Ees Päikesevarju Visiir Sisustuselemendid

    (3.00) 4.70
(0 Arvustused)

€19.08 €12.97
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d58755

Omadused:

1.Tegelikult plokid kuum päike & heat: ajaline, UV-kiired võivad põhjustada kahjustusi teie auto elektroonika, armatuurlaud, naha-ja istekohti.On päikesevarjud on loodud, et hoida oma sõiduki interjöör lahe ja mugav.Nad vältida ka armatuurlaud hajub ja praod.

2For Tesla Mudel 3 Mudel Y Tarvikud: Custom design Tesla Model 3 / Y, päikesevarjud sobib kõigile Mudel 3 & Model Y, täiesti kooskõlas oma auto.

3.Kvaliteetne välimus: Esiklaas päikesevarjud on lisatasu kvaliteet kõrge tihedusega UV peegeldav materjal, tugevdatud kõrge tugevusega vormitavad traat ja kasutades soojuse vähendamise tehnoloogia, mis blokeerib 99% kahjulike UV-kiirte ja kuumuse.See võib vähendada teie auto salongi temperatuur poolt 20-50 kraadi.

4.Lihtne paigaldada & remove: saate salvestada Auto Esiklaas Päikese Vari auto ukse tasku või auto armatuurlaud kompaktne, kuid tõhusalt, kui seda ei kasutata.

5.Rahulolu Garantii:Palun lahkesti viidata suuruse mõõtmine parima ühilduvuse ja tulemuslikkuse.Kui on mingi probleem, meie meeskond on hea meel pakkuda abi ja rahuldav lahendus.Oma hea ja meeldiv ostu kogemus on meie esimene prioriteet.

Toote Kirjeldus:

Pakett Sisaldab: 1 tk Esiklaas Päikesevarju jaoks Tesla

Ühildub: Näiteks Tesla Model 3 / Tesla Model Y ( 2016 - 2022 )

Suurus: Ideaalne Sobivus

Materjal: Kerge ja Vastupidav, Hõbedaga Kaetud UV-kiirgusele Vastupidavast Kangast

Omadused:

100% täiesti uus ja kvaliteetne

Premium kvaliteet peegeldav polüester materjal, mis blokeerib heat & sun hästi.Hoidke oma sõiduk lahe ja pretects vastu kahju päikesevalguse eest.

Selle valguses & kokkupandav, umbes 180g.Ladustamise Kott kaasas.Saate hõlpsasti volditud see üles ja pange ladustamise kott, kui ei kasuta seda.

Sildid: Auto Esiklaas, mudel 3 nokats, tesla model y 2022 tarvikud, tesla model 3 nokats, auto esiklaas päikesevarju kate.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: MASHA

Lisa Oma Kommentaar Nüüd