Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

FS-600 Kaasaskantav Tuuma-Kiirguse Detektori USB Pihuarvutite Geigeri Loendur, Radioaktiivsete Ray, X-Ray γ-või röntgenikiirguse Tester Dosimeeter

    (4.00) 5.00
(0 Arvustused)

€133.92 €60.26
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d57567

Selle kiirguse tester saab laialdaselt kasutada kaunistamiseks kivi, testimise -, tööstus-tuuma reostuse testimine, geoloogilise uuringu katsetamine ja nii edasi.

Kaasaskantav disain ja võimas funktsioonid lubavad teil seda kasutada lihtsalt ja saada täpseid tulemusi.Kui te otsite uut tester tulla ja proovida seda toodet, ta ei lase sul alla.

Omadused:

Reaalajas Avastada&Kokku Annus: See võib avastada kiirguse doos reaalajas salvestamine ja kumulatiivse doosi väärtus samal ajal.

Kolm Võimsus Supplys Viisil: See detektor, toetab aku ja USB-kaks võimalust võimu supplys.See seade saab toidet sisseehitatud nupp aku või otse USB-kaabli abil või 3 * AAA patareid.

Erinevate Ekraan Funktsioonid: Te saate reguleerida häire lugemise väärtus, ekraani taustvalgustus, reaalajas annuse graafikut kuvamise funktsioon ja nii edasi vastavalt teie vajadustele.

Sisseehitatud Andmete Salvestamise Kaart: Mõned andmed, näiteks akumuleeritud doosi väärtus, doosi määra äratuse lugemise väärtus ja annuse häire lävi, ei lähe kaduma, pärast voolukatkestust.

High Performance Chip: Ta võtab vastu 32 bitine protsessor, tugev anti-interferentsi võime ja suure avastamine precisions vahemikud.

Lai kasutusala: See kiirgus tester saab laialdaselt kasutada kaunistamiseks kivi, testimise -, tööstus-tuuma reostuse testimine, geoloogilise uuringu katsetamine ja nii edasi.

Lihtne kasutada: saab sisestada seadistus interface üks reguleerimiseks nuppu äratuse eelseadistatud väärtust, aega, Hiina ja inglise keeles switching taustavalguse režiim, kõver ekraan, osakeste heli lüliti ja muud funktsioonid.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS

Doos mõõtepiirkond: 0.1 µSv/h~10mSv/h

Annuse rühma: 0.00 µSv~10Sv

Tundlikkus: >1cps/uSv/h (all allikas Seisukord Co60)

Suhteline sisemine viga: pakkeleht :

1 * Kiirguse Detektori koos Akuga

1 * USB Kaabel

1 * Kasutusjuhend

3 * AAA Patareid

Sildid: usb kaasaskantav portable counter tuumakiirguse detektor, kuld detektor, kiirguse näidik, tuuma-kiirguse detektorid dozimeter geigeri, geigeri loendur, FS-600.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: weytoll
  • Sertifitseerimine: CE
  • Materjal: ABS
  • Häire lävi: 0.5
  • Voolu Tarbimine: 150mW

Lisa Oma Kommentaar Nüüd