Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

BESTNULE Gunsmithing Punch Set, Gunsmithing Tööriistad, Rulli Pin Punch Set, Punch Vahendeid, Pähkel Plokk

    (1) 5
(1 Arvustused)

€57.88
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d57415

Toetame hulgimüük, kui teil on hulgimüük vaja, võtke julgelt meiega ühendust!

BESTNULE Pin Punch Set on suur hulk vahendeid, mille eesmärk on eemaldada ja uuesti kasutada rulli sõrmed, ilma et see põhjustaks olulist kahju kontakte.Need vahendid on kuumtöödeldud, vormstantsitud, karastatud ja võru abil terasest suurem vastupidavus, teostatavuse ja üldise tulemuslikkuse.Pane see vastupidav pin punch set tööd teile.Ühe korraldaja lõuend kott, see komplekt on kindel, et sinuga läbi pika lugematuid töökohti.

Kirjeldus:

🔧【Vastupidav Kasutada】: Valmistatud 40# kroom-vanaadium terasest, pärast erilist termotöötlust.Ideaalne vahendid suure võimsusega jewelers, kellassepad, insenerid, tislereid.Kasutatud masinate, sõidukite, puidust toodete ja käsitöö.Pin-kood on kõige kergesti katki osa kogu komplekt.Me pakume hea kvaliteediga pin-löögid, nii et saate vältida hülgamist kogu punch set tõttu murd üks pin-kood.

🔧【All-IN-1 Komplekt】:, Sealhulgas kõike, mida vajate, et alustada.Tulemas 18 Tk punch set. 7 Tk pin-löögid: 1/16, 3/32, 1/8, 5/32, 3/16, 7/32, 1/4 tolli; 8 Tk kinnitustihvti löögid: 1/16, 5/64, 3/32, 1/8, 5/32, 3/16, 7/32, 1/4 tolli; 2 Tk tahke küünte löögid: 1/16, 3/32 tolli; 1 Tk center punch: 5/16 tolli; 1 pähkel pink blokeerida ovaalne soone.

🔧【Lihtne Kasutada】: Pin-kood ja kinnitustihvti Löögid saab sujuvalt sõita läbi või lisa tahke sõrmed, seest tihvtid ja vedrud.Lisaks, see pin löögid komplekt on vastupidine-taper disain muudab nad veidi laiem kui ülejäänud võlli nii, et ei saa kinni pin auku.

🔧【Unikaalne ja Hoolikas Disain】: Center Punch on terav punkt, mis tähistab malm, pehme teras, messing, alumiinium, ja pähkel plokk koos dimpled algab kohapeal puurimine ja ovaalne groove ladustamiseks.Kõik löögid on galvaniseeritud valmis, see on rohkem mugav, praktiline ja vastupidav, kui tahes kuorrutus ravi ja pimedatest ravi varem.

🔧【3D Simulatsiooni Jõudluse Testi】: Me oleme pühendunud meeskond ja spetsialistid, et katsetada toote kvaliteet, vastupidavus, jõudlus.Iga punch on läbinud professionaalse tööstusliku disaini ja 3D live simulatsiooni et katsetada toote.Kõik vahendid on korralikult salvestatud box, puhas ja korralik, lihtne ladustada ja vedada.Me pakendatud tooted nagu on hea, kui saame.See on meie lubadus ja me au meie sõnad!

HOIATUS:

Kasutades käsi toolsmay olla ohtlik, palun hoidke esemed lastest eemal.

Asutatud aastal 2016, Me BESTNULE Ametlik Pood on teinud offline äri toimimise aastaid, meie ettevõte on pühendatud kunsti -, käsitöö ja õmblemine seadmed.

BESTNULE Ametlik Pood.on professionaalne tootja, mis on seotud väljatöötamise ja tootmise nahast vahendid.Kõik meie tooted vastavad rahvusvahelistele kvaliteedi standarditele ning on väga teretulnud eri turgudel kogu maailmas.Meie hästi varustatud rajatiste ja suurepärase kvaliteedi kontroll kogu tootmise kõigil etappidel võimaldaks meil tagada täielik rahulolu.

Meil on uus proovige Digisild.ee, kuid kasvab kiiresti.Nüüd oleme loonud professionaalse Digisild.ee müügi osakond, koos meie väga hea toote arendamise võimeid ja tootmisvõimsus.Saame optimeerida meie tooted õigeaegselt põhineb kliendi läbivaatamine, sõnumi ja tagasiside.

Kui olete huvitatud tahes meie toodete ja tahaksin teha tellida, palun võtke meiega ühendust.Me ootame moodustavad eduka äri suhteid uute klientidega üle maailma lähitulevikus.

Makset Poliitika

Kui Digisild.ee platvorm toetab praegu Paypal makse ja rahvusvahelise Alipay (Deponeerimine) maksed; platvormi tavaliselt toetab ostjad maksma online Digisild.ee platvormi kaudu Moneybookers, PayPal, krediitkaardid, deebetkaardid, LS rahaülekanded ja muud meetodid.

Pakend & Shipping

Pakendi käitlemise ainult võtab 1 tööpäeva jooksul meie ladu, nii et palun veenduge, sisestades õige maksete ja kohaletoomise info enne kontrollimist.Kui teie makse on lõppenud, me ei kavatse enam ei aktsepteeri muudatused, mis on seotud tellimuse.

Tagastamise Poliitika

Kui on mingeid kvaliteedi probleem tootega, nagu kahju või puuduvad tarvikud, Palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul alates kuvatakse kirje ja tagasi meile 30 päeva jooksul alates kohaletoimetamise kuupäevast, vahetada või tagastada.Samal hetkel, palun võtke ühendust meie klienditeeninduse esindajaga, andke meile teada üksikasjalikud probleem ja saatke meile mõned pildid kinnitus.

Tagasiside

Kliendi rahulolu on meile väga tähtis.Kui teil on mingeid probleeme oma tellimus, võtke meiega ühendust ning me teeme oma parima, et sa rahul.Kui te olete rahul oma ostuga, palun anna meile kõrgeim reiting aastal DSR on.

Võtke meiega ühendust

Enne ostu, võite meiega ühendust võtta otse klõpsates "kontakt" all kauplus nimetus toote lehele.Pärast ostu, võite meiega ühendust, klõpsates nuppu nimega "kontakt müüja" oma eBay ostu ajalugu.Me vastame teie küsimustele 24 tunni jooksul( 9:00 am-2:00am PST pühapäev-reede).

Sildid: gunsmithing, rulli pin punch, punch ja peitlid komplekt, punch tööriist, Peitlid.

  • Värv: puidust komplekt
  • Materjal: metall+ puit
  • Käepideme Kuju: Ring
  • Tera Materjal: Kroom-vanaadium Teras
  • Neto kaal: 2.62 Lbs
  • Mudeli Number: YUYI1220A
  • Kasutamine: muud
  • DIY Tarvikud: Metallitöö
  • Brändi Nimi: BESTNULE
  • Juhul Mõõde: 10.35 "x 4.61" x 2.01 " (L x W x H)
  • Tüüp: muud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Bruto kaal: 2.7 Lbs
image

Anonymous

5
2022-11-01

“Väga Hea”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd