Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Paksenema Suur Graanul Korduvkasutatavad Kondoomid Ringi Kukk Peenise Pikendamine Lükata Ejakulatsiooni Peenise Varruka Extender Täiskasvanud Erootilised Mänguasjad

    (3) 3.67
(3 Arvustused)

€6.46 €4.32
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d57381

Paksenema Suur Graanul Korduvkasutatavad Kondoomid Ringi Kukk Peenise Pikendamine Lükata Ejakulatsiooni Peenise Varruka Extender Täiskasvanud Erootilised Mänguasjad Intiimne Kaupade

Kas soovid suurendada oma rõõmu jäädes täielik kontroll?Peenise varruka slaidid mugavalt üle oma peenise, kuid lisab ekstra intensiivsus, mille naastrehvid tekstuur tema.See on lihtne, kuid väga tõhus seade, millega saad oma partnerile lähemale orgasmi iga kõva tõuke.Ei patareid vaja või väljamõeldud funktsioonid manööverdada.Selle kvaliteet, saate kogemusi võrdne rõõm, et teie partner, teades, et teil on suurendanud oma tulemusi!

Toode: Peenise varruka kondoomi

Materjal: TPR

Funktsioon: Pikendada, Viivitus Ejakulatsioon

Suurus: 170*70*75mm

Värv: pruun, liha

Kaal: 100G

Komplekti Kuulub:

1 tükk peenise varrukas

Toote Info

Kõik tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.

Kõik tooted on valmistatud Meditsiinilise klassi materjali, 100% ohutus, ohutu keha (See on normaalne, et tunned kerget lõhna, kui esimene lahti, sest toode oli suletud pakendis kuud.Palun puhastage see ja kuiv, see loomulikult, lõhn kaob varsti.)

Umbes Pakend

Selleks, et kaitsta oma eraelu puutumatust, me garanteerime, et saada oma toodete ohutuks.Toode on pakitud must kott/kollane mull plastikust ümbrikus, et vältida kahjustuste transport.

Umbes Shipping:

1. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

2.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.

Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.

3. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse,palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

Mida teha, kui toode on probleem?

Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esiteks, kui sa ikka ei saa seda kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega aeg, siis ärge avage vaidluse juures on, me usume, et suhtlemine on palju parem kui vaidlus.

Umbes Garantii

1.12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

Kohta Tagasisidet

Me eeldame, et kliendid on meie sõbrad.Loodame, et saab osta meilt rohkem õnne ja vähem muretseda.teie toetus on meile väga oluline, Palun ärge unustage, et jätke meid 5-Tärni tagasisidet.

Sildid: bigest penis extender, täiskasvanute mängud er, baba täiskasvanud, käärid erootilise, seksikas gyn mänguasjad, peenise pump, pumbad enlargers, naine, suur dildo, määratlemata püksid, denim peenis, põhjamaade pikad varrukad.

  • Mudeli Number: Sex Mänguasjad
  • Brändi Nimi: NightKiss
  • masturbators meestele: täiskasvanute mänguasjad meestele
  • Toote Tüüp: Pumbad & Enlargers
  • Suurus: sex tool for man
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Sex Mänguasjad: sex machine meestele
  • peenise pump: kondoomid
  • Täiskasvanud tarvikud: penis extender
  • Materjal: Silikoon
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Rõve Pilt: No
  • aliexpress online shop: naljakas täiskasvanute mänguasjad
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-08-02

“suur asi”

image

Anonymous

5
2022-12-08

“Mu naine meeldis. Laevandus pikk”

image

Anonymous

1
2022-08-30

“Täielik pettumus halva kvaliteediga...”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd