Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Auto Dünaamilisi Teretulnud Kerge Laetav Uks Kerge Induktsiooni Ukse Avamise Projektsioon Juhtmestik-Vaba Õhkkond Dekoratiivne Valgus

    (1) 4
(1 Arvustused)

€12.72 €5.22
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d55953

Bullet Punkte:

1、Lõbus ja Dünaamiline Mõju: Selle dünaamilise ja reaalne mõju lisada piiramatu lõbus, et igav teekond, mis muudab teie auto kõige pilkupüüdev.

2、Infrapuna-Andur, Disain: See ei ole helge päeva jooksul, ja see lamp on automaatselt sisse öisel ajal, mis on rohkem power-saving.See ei ole ainult autode, vaid ka mootorratastele, jalgratastele, jne.

3、Intelligentne Kaugus Sensori: See automaatselt kustutada umbes 4-10cm/1.57*3.94 aastal kaugusel takistusi.Nr magnet sensing on vaja.Kest on valmistatud ABS materjalist koos carbon fiber texture tehnoloogia.

4、Suure võimsusega Liitium-Aku on sisseehitatud 500mAm suure võimsusega aku.Silicon anoodi materjal on kõrge tihedusega lukustada võimsust kaotamata.Aku 1 tund 1-2 kuud kestev aku.

5、Suure heleduse LED: Optiline nõgus lääts ühendab kõrglahutusega ja kõrge-heledus lambi helmed objektiivi group on projektsioon mõju, mis on ka lahe, elu-salvestamine ja energia-säästmist.

Kirjeldus:

Auto Teretulnud Kerge kaasas sisseehitatud 500mAm suure võimsusega liitium aku ja kõrge heledus LED.See on infrapuna sensor funktsioon ja näitab lahe projektsioon mõju.

Kirjeldus:

Nimi: Auto Teretulnud Kerge

Pinge: 5V

Valgusallikas: LED high-definition lamp helmed

Toide: USB laadimine

Eluiga: 50,000 tundi

Materjal: ABS

Suurus: umbes 5*2.3*6cm/1.97*0.91*2.36 aastal

Aku: 500 mAh

Kohaldatakse: autod, mootorrattad, jalgrattad jne.

Stiil:

V: Töötab peace

B: elektrilöögi peace

C: Dinosaurused käivitada armastus

D: Valge ilus tüdruk

E: Dünaamiline Kõlksuma Kass

Pakkeleht:

1*Tere Light

2*Film

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevused toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

1. Umbes Tagasiside:

1.1 Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

1.2 Tagasiside on MEIE jaoks väga oluline, Nii et palun võtke meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda parimat klienditeeninduse.

1.3 Siis on võimatu, et seda lahendada, kui me ei(ei) tead neid!

2. Millised on olemasolevate meetodite maksmiseks?

2.1 võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2.2 Märkus: Teised umbes makse LÄBI see link: https://service.Digisild.ee/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

2.4 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

3. Aabout Shipping:

3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO),Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3.2 Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

3.3 pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

3.4 TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

3.5 Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul,?palun võtke meiega ühendust (kohe).Me jälgida shipping company, niipea kui võimalik ning vastus teile.

3.6 Tõttu, varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

3.7 Müüja ei ole vastutav imporditollimaksu, ostja vastutab selle eest.Mis tahes vaidlus, mis on põhjustatud selle on põhjendamatu.

3.8 BR ostja esitage CPF või CNPJ, see on parem, et sa saad seda ASAP.tänud

3.9 Vastavalt uusim poliitika Colombia : Kõik maatükid saadetakse Colombia tollivormistuse maksustatakse alates 11. oktoober, tariifi lävi on muutunud alates $200 kuni $0 .Nii et palun meeles pidada, et maksta maksu ajal, kui saadetis jõuab tolli.

Lisatud on seotud dokumendid Colombia maksureformi:

4. Tagastamine ja Tagastamise:

4.1 Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva aega, et see tagasi pärast seda saanud.Kui ettevõttest on rohkem kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.

4.2 Seal on ERANDEID EI tehta!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

4.3 Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse.

4.4 Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Digisild.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4.5 Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Sildid: bay15d 22smd auto led, qsxga projektor, alumiinium velje 14 auto, nijat projektor, harwa projektor, led-vilkur klassikalised autod, minimos maximos led pirnid auto, junba projektor, ootma projektor, 9005 led pirn bmw.

  • Toote Tüüp: Tere Hele
  • Sertifitseerimine: CE
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

4
2022-12-01

“Nupp 1 touch joonis 1, 2 puudutage Nuppu joonis 2, 3 puudutage Nuppu 1 ~ 2 rist, nuppu 4 korda touch Joonis 1-2 kiiresti rist, Nupp vajutage pikalt maha”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd