Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

HIERKYST 20 tk K9 Klaas Kristall Prismad Ripatsid Lühtrid Osad Läikelakid Vikerkaar Lamp Valgustus Riputada Dropsi Sinine 50mm #1947-5A

    (0) 0
(0 Arvustused)

€12.40
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d54763

HIERKYST 20 tk K9 Klaas Kristall Prismad Ripatsid Lühtrid Osad Läikelakid Vikerkaar Lamp Valgustus Riputada Dropsi Sinine

50mm #1947-5A

Nimi: HIERKRYST® kristallklaasist toodete

Materjal: K9 Kristallklaas

Suurus( Pikkus ): 50 mm / 2" (Konverteerimise : 1 inch = 25.4 mm 1 mm = 0.0393 tolli).

Värv: Sinine

Kogus: 20 tk

Pakett sisaldab: 20 x K9 Kristall Ripatsid

Kohandatud etikett: M01947-5A

Riputa need akna ja vaadata oma isiklikku vikerkaar ilmub

Kõrge Kvaliteet, octagon kristallid crystal haning palli, crystal facettes 60mm, kristallkuul, kristall-lühter rõngad, lihvitud kristall lühter, crystal haning palli sj-001, crystal haning palli sj-002, kristall haning palli sj-003, crystal haning palli sj-004, crystal haning palli sj-005, crystal haning palli sj-006, tasuta kalad

kristall-lühtrid hulgimüük, 14mm octagon helmed üks auk, kristal gordijn riidepuud, pampilles vala läike, cristales para lamparas, suncatcher, rippuvad suncatchers,

cristales para lamparas, kardinad, värviline lühter prismad, crystal tilka lühtrid, cristais para läike, lühter ripats

Märkus:Osta see ripats, ei inculde pistik ja kaheksanurkne helmed, Kui teil on vaja kliki pildil, et osta.

HIERKRYST® K9 element:

SiO2=69.13%

B2O3=10.75%

BaO=3.07%

Na2O=10.40%

K2O=6.29%

As2O3=0.36%

HIERKRYST® K9 crystal Optiline konstandid:

Murdumisnäitaja=1.51630

Dispersioon, valgus=0.00806

Abbe arv=64.06

HIERKRYST® K9 crystal Omadused:

K9 crystal on ka nn K9 klaas (viitab ka K9 materjalist valmistatud klaasist) on mingi optiline klaas, mida kasutatakse peamiselt valdkonnas optiline kate.Läbilaskvus ja murdumise efekti, kõvadus ja tekstuur on palju suurem, kui see, et vaik.

K9 klaas on mingi optiline materjali, suurepärane jõudlus, mis on aluseks film laser, laser anti kahju omadused ja võimed, on otsene mõju tulemuslikkuse high power laser filmide, eriti laser peegeldusvastane film, polariseerivast film.

Käsitöö:Lõikamine, Poleeritud, survevalu

Kõrge Kvaliteet, octagon kristallid crystal haning palli, crystal facettes 60mm, kristallkuul, kristall-lühter rõngad, lihvitud kristall lühter, crystal haning palli sj-001, crystal haning palli sj-002, kristall haning palli sj-003, crystal haning palli sj-004, crystal haning palli sj-005, crystal haning palli sj-006, vaba shipping,

kristall-lühtrid hulgimüük, 14mm octagon helmed üks auk, kristal gordijn riidepuud, pampilles vala läike, cristales para lamparas, suncatcher, rippuvad suncatchers,

cristales para lamparas, kardinad, värviline lühter prismad, crystal tilka lühtrid, cristais para läike, lühter ripats

Kuidas panna, et vastavalt Digisild.ee:

Tere tulemast minu Digisild.ee.Siin on, kuidas panna, et:

1. logi sisse Digisild.ee oma registreeritud nimi ja parool.

2. Nähes, objekte, mida soovite, klõpsake nuppu "lisa ostukorvi", kui teil on vaja osta mitu üksust;

Kui sa lihtsalt tahad osta 1 kirje,võite ka klõpsata nuppu "osta kohe" otse.

3. Pärast lõpetamist kõik osta, klõpsake nuppu "ostukorv" õige lehe uude lehel kõik üksused, mida teil on chosed shopping ostukorvi.

4. See uus leht, klõpsa nuppu "osta nüüd".Siis kõik üksused, mida teil on chosed on 1 arve.Digisild.ee arvutab kogusumma teile.

5. Eest tasuma kokku.

Toimige järgmiselt, et on valmis.Palun lihtsalt olla kindel, et osta kirjed~:)

Laevandus poliitika:

Kõik esemed, minu pood pakutakse tasuta shipping .Nii kaua, kui paki kaalub üle 2KG,me ei uuenda oma paki õhk posti kohaletoimetamine Express posti shipping (5-7 tööpäeva jooksul tarnimiseks)tasuta.

Ameerika Ühendriigid Tarne võtab 7-19 päeva.Kõik Kanada ja kogu Maailmas tarneaeg võtab aega umbes 25-30 päeva tänu rahvusvahelise kohandatud kliirens.Niipea, kui sa eest tasuma, saadame teie saadetis 24 tunni jooksul.Kui teil on vaja neid vedada kooskõlas express posti shipping(5-7 tööpäeva jooksul tarnimiseks), palun võtke meiega ühendust enne oma makse, ja me arvutab, pildi täiendamine tasu express posti kohaletoimetamine teile.

Tagastamine ja Tagastamise Poliitika:

Teie rahulolu on meie jätkata, me ei ole ainult pakkuda parima kvaliteediga objekte, vaid ka parim teenuse pärast müüki,siis on unustamatu kogemus kvaliteeti meie toodete ja teenuste.

Kui te ei ole rahul esemed, palun lihtsalt vastake andke meile teada.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Me reship teise omad või toetuse sa hüvitisena.

Tagasiside:

Kui teil on kavas anda meile neutraalne /negatiivne tagasiside või DSR reiting madalam kui 5 tärni ,pls ärge võtke tegevus kiirustades,me arvan, andes need ei ole sinu eesmärk.Teie eesmärk on ütle meile oma rahulolematust,kui toiming, mida lubab meile teada, et me oleme ebapiisavad meie töö-või kaubad,me arvame, et me kindlasti teile rahuldava lahenduse asap,oma kannatlikkuse ja mõistmise on kõrgelt hinnatud käigus me parandada meie äri.Tänan teid eelnevalt.

P. S: Me vastame teie e-posti 24 tunni jooksul.Tere tulemast oma küsida.

Sildid: bronz ripats tuled, suure saare ripats tuled, väike läige juustele, palju k9 crystal lamp, luksus k9 crystal seina lamp, kaasaegse loomingulise lamp, k9 crystal seina lamp, jope läige, k9 kristall, kuld, klaas, k9 crystal sinine lamp.

  • Laius: 29mm
  • Toote Tüüp: Kristall Lühter
  • Pikkus: 50mm
  • Suurus: 50mm 2"
  • Brändi Nimi: hierkryst
  • Kõrgus: 50mm
  • Läbimõõt: 14mm
  • Mudeli Number: M01947-5A

Lisa Oma Kommentaar Nüüd