Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Dušš Pea Omanik Ei Puurimine, Käsi Dušš Hoidja Kaldenurk Reguleeritav, Dušš Omanik Ei Puurimine Vannituba, Valamu

    (1.00) 4.00
(0 Arvustused)

€13.25 €8.08
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d5401

Dušš Pea Omanik Ei Puurimine, Käsi Dušš Hoidja Kaldenurk Reguleeritav, Dušš Omanik Ei Puurimine Vannituba, Valamu Tugev liim: dream brändi dušš omanik pulgad kindlalt sile seina hoidke käsi dušš pea.Võrreldes kõige äraveo dušš pea sulgudes, see isekleepuv käsi dušš hoidja saab kindlalt kinnitada seinale.

Reguleeritav disain: käsiseadmed, dušš pea omanik on spetsiaalselt välja töötatud swivelling reguleeritav omanik ja võimaldab teil kergesti kohandada nurga dušš pea soovitud mugav asend, sobib lastega ja vanematega.

Vastupidav lõng: dušš pea hoidja on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS, on korrosiooni-vastupidav, rooste-tõend, ei muuta või kahjustada seina.Meie vooliku hoidik sobib kõige erinevat stiili käsi duši.

Lihtne paigaldus: kogu protsess saab valmis sekundit.Pinna puhastamiseks ja hoidke see kuivana, stick pinnale ja vajutage kindlalt, et eemaldada õhk.Soovitatud ootab aega 24 tundi, et muuta see rohkem stabiilne ja usaldusväärne.

Lai rakendus: see isekleepuv dušš pea omanik on sobib erinevate sile marmorist, metallist pinnad, sile keraamilised plaadid ja sileda klaasi.Palun ärge asetage see tekstuuriga plaadid, nõgus plaadid, kirka klaasi või töötlemata puit.

Värv:hõbedane

Materjal:ABS

Pakendi Sisu:

2 * Dušš Pea Omanik

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Sildid: Noahoidja, harjatud nikkel vannitoa valamu segisti, valamu kraan bathoom, dušš omanik ei puuri, Vannitoa Tarvikud Komplektid.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: Puudub

Lisa Oma Kommentaar Nüüd