Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2

CS Smartwatch Aku Fitbit Eest 3 FB409 Sobib LSS271621 Li-Polymer 3.85 V 70mAh/0.27 Tk

    (0) 0
(0 Arvustused)

€19.77 €14.24
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d53885

Soe näpunäide: enne ostu sooritamist, saate kontrollida, kas teie algne aku kaabli ühenduspesa on kooskõlas kauba aku, mida soovite osta) Kohaldatava masina mudel ja tehase originaal kood aku on andmete lehe kaudu saate kasutada Ctrl + F otsi " täpselt sama.Nad on kõik ühilduvad Kui sul tekib logistika probleeme või nr jälgimine teabega, palun oodake kannatlikult ja tutvuda klienditeenindus Brändi seeria:CameronSino ?Riik/Regioon Valmistamine:Hiina Aku ?Garantii Poliitika:365 päeva ?Sertifitseeritud:ISO9001, RoHS ja CESeller garantii ?Vastus 24 tunni jooksul ❤Cameron Sino

Cameron Sino on bränd, keskendudes müüa aku, me eesmärk on tarnida kvaliteetseid professional aku tooteid.

❤Sobib Modelr:

Fitbit

Tasu 3, FB409

❤Osa Number:

Fitbit

LSS271621

❤Teate Enne Ostu

- Hoolikalt tuleb kontrollida mudeli number seadme ja osa number teie algne Aku, et näha, kas see Aku ühildub teie seadmega.

- Uus aku saavutab parimaid tulemusi, kui pärast 2 või 3 täielikku tsüklit tasuta & heakskiidu.

- Kui installite seda, veenduge, et pistik on korralikult ühendatud seade.

- Ärge kasutage madala kvaliteediga kolmanda osapoole adapter, laadija seadme laadimine, mis aitab lühendada aku kasutusaega.

Ettevaatust:

1.Ärge demonteerige

2.Ärge visake tulekahju või vett

3.Ärge hoida temperatuuril üle 60 ℃(140℉)

❤Võtke meiega ühendust

Kui teil on küsimusi või mis tahes küsimusi, kasutades meie toodet, siis saatke meile kiri, me vastame teile võimalikult kiiresti.Te saate vaadata mudel oma masinaga, või tehase originaal kood aku vastab eespool.Kui see on sama, seda saab kasutada ühilduvate.Kui seda ei leita või ei sobi, võite võtta ühendust klienditeenindusega, et aidata sul leida sobiv ühilduvaid akulaadijaid.Soojalt teatab: Ettevõte toodab erinevaid äri-patareid, sülearvutite akud, mobiiltelefonide akusid, tahvelarvuti, arvuti patarei, pühkimine tööriista patareid.Ja erinevaid tööstusseadmed, akud, meditsiinitehnika seadmed, patareid, aiandus tööriista patareid, kontroller, akud, pult seadmete akud, GPS navigatsiooniseadmed Aku, kui te ei leia sobivat aku, võite teavitada klienditeeninduse aku mudeli või aku originaal kood ja me aitame teil leida sobiva aku. 1.Märkus---Palun veenduge, et valida õige aku mudeli kohaselt oma toote algsele.? 2.Suure mahutavusega vereringe funktsioon, täiuslik asendada oma originaalakusid.? 3.Ohutuse kaitse-Üle-tasuta, üle-heakskiidu, üle-soojus, üle-praegune & lühise kaitse.? 4.Ei Mälu mõju, sa võid seda kasutada igal ajal ja ei ole vaja täita, kui see täielikult siis hakkavad kasutama.? 5.Stabiilne jõudlus.Cameron Sino?mõeldud spetsiaalselt teile.Tooted on läbinud CE sertifikaat.

Sildid: smartwatch aku, fitbit laadida 2 akut, fenix3 aku, asendamine aku, fitbit eest 3 aku asendamine.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Standard Aku
  • Mudeli Number: Fitbit Tasuta 3, FB409 Smartwatch
  • Kasutamine: muud
  • Sertifitseerimine: CE
  • Pakett: Jah
  • Brändi Nimi: Cameron Sino
  • Laetav: Jah

Lisa Oma Kommentaar Nüüd