Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

JUNTEK DPA-2698 Suure Võimsusega Dual Channel DDS Function Signaali Generaator Võimendi DC Power Amplifier 10MHz

    (1) 5
(1 Arvustused)

€160.33 €80.17
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d52934

Teokarp DPA-2698 dual-channel power signaali võimendi võtab ülitugevast alumiiniumisulamist, nii et see ei ole mitte ainult tugev ja vastupidav, kuid kerge hajutada.See võib võimendada pinge amplituud sisendsignaal 2 korda, maksimaalse voolu signaali kanali võib jõuda 0.5 A, sagedus-vahemik 0-10MHz.See toode ei ole mitte ainult sobib igat tüüpi signaali generaatorid, mis on toodetud meie firma poolt, kuid võib ka kasutada eraldi võimendi, et koostööd signaali allikad muud toodab.Samal ajal, on see ka väga sobiv kasutamiseks õpetamise vahendeid, tööstuselektroonika, tootesari katsetamisega, metalli avastamise -, meditsiini-füsioteraapia,taastusravi, ilu, untrasonic seadmed sõita ja muudes valdkondades.

Punkt

Parameeter

Signaali ribalaius

0~10MHz

Sisend Amplituud Ulatus

0~20Vpp

Väljundi Amplituud Ulatus

0~25Vpp

Pinge võimendus

6dB(Suurendus 2 korda)

Väljund voolutugevus

0.5 A

Maksimaalne väljundvõimsus

5W*2

Väljundi takistus

Kuni 1Ω

Väljundi faas

Selles etapis sisend

Moonutus

Kuni 1%

Otsekohesus väljundsignaali

±1dB

Sisend toitepinge

DC12V±10%

Sisend-voolutugevus

5A

Toote Mõõt

139*80*37.5 mm

Pakendi Mõõt

195*160*60mm

Neto Kaal

351g

Bruto Kaal

850g

1.DPA-2698 Dual Channel Funktsioon*1

2.12V5A power adapter*1

3.Q9-K9-kaabel*1

Garantii

1.- Ühe-aastane garantii.

2.- Kui kaup on puudusega, kui teile on saabunud, siis tuleb 7 päeva jooksul alates kättesaamisest vahetada uue (Ostja tagastama kõik originaal ja terve punktide uuesti müüdava seisukorras).

3.- Ühe saame tagastatud esemed, saadame asendada need tagasi niipea kui võimalik.

4.- Meie garantii ei laiene toodetele, mis on füüsiliselt kahjustatud või ebatavaliste töötingimuste tõttu väärkasutamise või ebaõige paigaldamine osad.

Vedu

1.- Me saame laeva tooteid kogu maailmas.

2.- DHL, FedEx, UPS, EMS, Hiina Post Air Mail , Digisild.eeStandard Shipping on kõik olemas.

3.- Teade saadetakse välja 3 päeva pärast makse.

4.- Palun veenduge, et kohaletoimetamise aadress ja kontakt telefoni number on õige, kui sa pakkumise objekt.

5.- Saate jälgida olukorda oma toode veebilehel pärast seda, kui nad on välja veeti.

6.- TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

7.- Kui te ei ole saanud oma saadetise 45 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

Tagasi/Toetuse

1.- Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa tagastamise või saata asendamine.Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2.- Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja palume laevandus jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

Import Maksud või lõivud

1.- Impordi tollimaksud, maksud ja muud tasud, mis on juhtunud teie poolel ei ole hinna sees on punkt.Need tasud on tagatud ostja.

2.- Palun kontrollige te riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne ostu sooritamist.

3.- Palun kinnitas üksikasjalikku teavet tarne arve.Näiteks, kui palju hind tuleks meil kirjutada saatekiri arve, või kuidas kirjeldada objekti, jne...

Tagasiside

1.- Kui teie tagasiside on väga oluline meie arengus, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

2.- Meie programm ei jäta tagasi sama tagasiside, et sa pärast oma positiivset tagasisidet.

3.- Palun võtke meiega ühendust, enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et lahendada probleeme.

Tänan teid väga

Sildid: khz signaali generaator, circuit low frequency, tasuta gold generaator, vintage tuule generaator, 12v auto generaator, photoshop dds pistik, swl ham raadio, generaator qs 025 dds, signaali generaator anten, generaator juntek.

  • Brändi Nimi: junctek
  • DIY Tarvikud: ELEKTRILINE
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-09-09

“Ma kasutasin seda, et võimendada oma autoga signaal läheb minu gate drive trafo. Funktsiooni generaator ei olnud piisavalt jõudu, et juhtida koormused, selle võimendi, see sõitis gdt täiuslik ei moonuta ja kõrgetel sagedustel. Samuti kasutatakse katse ferrites erinevatel sagedus on ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd