Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

PIR Liikumisandur Trepp LED Riba Kontroller SM 5-24V 36-Kanalid 2 IN 1 SPI Pixel Adresseeritavad Samm Trepikoda Controler

    (0) 0
(0 Arvustused)

€160.31 €80.16
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d50027

PIR Liikumisandur Trepp LED Riba Kontroller SM 5-24V 36-Kanalid 2 IN 1 SPI Pixel Adresseeritavad Samm Trepikoda Controler

Kirjeldus:

1.Vastutav töötleja on kahe inimese-sensing seadme liidesed, mis on tähistatud Anduri Ühendus üleval vasakul on pilt.

2.Paremale küljele on märgitud Anduri Ühendus on, kui toode on ühendatud toiteallikaga.See on kahe toiteallika positiivse postid ja kahe toiteallika negatiivse postid.Kui te ühendate, siis tuleb ühendada kas positiivsed ja negatiivsed poolused samal ajal, et seade normaalselt tööle.

3.Järgmine on sadamate araabia numbritega 1-36. Nad viitavad mitmed oma samme.Kui teie sammude arvu on ainult 10, siis teil on vaja ainult ühendada 10 sadamate 1-10. Lihtsalt reguleerige andmed seadme (seal on korrigeerimise juhiseid allpool).Kui teil on 15 sammu, siis ühendage kerge baari ala 1-15. Analoogiliselt, kui seal on 36, siis saab suurepäraselt ühendada sadamad 1-36. Kui teil on rohkem kui 36 samme.Sa pead ostma teise seadme, et täita oma renoveerimine.Pilt ütleb Ühendust Soe-valge või Külm Valge Led-Tuled (Esimesel Korrusel) ja Ühendage Soe-valge või Külm Valge Led-Tuled (Teine Korrus) on positsioone, kus valgus ribad on ühendatud mustvalge trepid.

4.Valguse baar ühendatud koht märgistatud "Connect the stadium Led Ribad" on vesi hele riba seinale trepikoda.See on kaks sadamat, "OUT1" ja "OUT2" vastavalt on 3 ühendust, sadamad, ja "EI" on ühendatud pixel dot Signaali line. "GND" on ühendatud negatiivne traat on üks väljalaskeava signaali traati.Kokku kaks porti saab ühendada 12V 2811 valguse baar koos pixel punkt 40 meetrit (100 pikslit 5 meetrit light bar).Kaks porti saab ühendada kokku 800 pikslit.Te saate ühendada valgus baar vastavalt pikslite arvu oma valguse riba.

5. Neli punast nuppu seadme "—" "+" "MODE" "SET".Nad on kohandada mitmeid samme, mida kontrollib seadmete, valgustus-ja kustutusvahendid kiirus valguse baar, värvi valik tuli baari küljel trepid, pikkus ja kiirus voolav vesi.Need neli nuppu on kohustatud tegema koostööd, et viia lõpule.

Omadused:

36-channel multi-funktsioon LED trepikoda kontroller millel on kaks andurid, mis võib sõita 2 tüüpi LED ribad, üks on riba, mis toetab ühe-line kiip kaudu SPI, nagu üldine-eesmärk 1903, 1812, 16703 WS2811 ja muu full-color pixel LED tuled, kontrolli süsteem on vasakus nurgas D01, GND, DO2, ja GND on kaks paralleelset väljundit terminalid, mis võib olla ühendatud vasak ja parem pool, trepikoda kerge.Väljund klemmid mõlemal pool töötleja on 36 monokromaatilise valguse ribade arv valgus ribad on reguleeritav, funktsioon, millega andur on vastutava töötleja poolt valitud nuppu ja seade kuvatakse vasakule 4-kohaline digitaalne toru.

Kirjeldus:

1.Töö Volatge:DC12-24V.

2.Väljundvool:2A*36CH.

3.Samm Numbrid:36 Seps Max.

Ühenduse Skeem:

Kogu komplekti seadmeid on vaja sobivat võimu allikas.Saate valida, toide, kellel on suurem võim, et vältida valguse baari ei tööta korralikult tõttu liiga väikese võimsusega.Arv valgus baarid on valitud vastavalt sammude arvu.Kui teie sammu pikkus on 1 meeter ja sammude arvu on 15, see on soovitatav, et te ostate 15 light baarid pikkusega 1 meeter ja ühendada need pordid 1-15. Märgutuli süttib alates 1-15. Valida, kui palju samme, ekraani valgustus süttib sama arv tuled.Pärast ühendab kaks andurid, et seade, mida nad vajavad, et kooskõlastada andmed seadme reguleerimiseks paigaldusasend.Üks on paigaldatud trepid ja muud on paigaldatud treppe.Valgus baarid koos pixel punktid on tavaliselt paigaldatud seinale küljel trepid.Kui soovite, võite ka paigaldada see sõimamine trepid.

Ekraani Andmete Korrigeerimine:

1. Pärast nimetatud seadmed on pingestatud ja stabiilne, andmetele kuvab "10-L", ja seejärel vajutage "SET" esimene samm, ja ekraanile kuvatakse "L036".See arv tähendab, et mitmed meetmed on 36. Saate kohandada vastavalt oma sammude arvu ja vajutage " -" See nupp on vähendatud arvu, mida vaja.Seejärel jätkata, vajutage "SET" nuppu.

2. Vajutage "SET" nuppu teist korda, ekraanile kuvatakse "LP01".Need andmed reguleerib värvi vesi valgus riba seina.Kui valgus baar ühendatud "OUT1" või "OUT2" on täis-värv 2811, 01 on valge, 02 on punane, 03, on roheline, 04 on sinine, 05 on Kollane, 06 on lilla, 07 on sinine.Kui teie valgus baar on ühe valge valgus või sooja valge valgusega, saate otse vajutage "SET" uuesti.

3. Vajutage "SET" juba kolmandat korda, et kuvada "LH10", vajutage " -", et suurendada voolu kiirus, kõige kiiremini on "LH01", vajutage "+", see on aeglane, ning aeglasem on "LH99".Saate reguleerida kiirust pool vett valgus baar aja järgi te ronida trepist, ja reguleerige seda sama kiirusega kui teil on kaasas trepist või laskuvad trepid.

4. Vajutage "SET" neljandat korda kuva "F036", mis viitab pixel punkti valguse riba seina trepikoda. "036" esindab 36 pikslit.Kasutada "-" ja "+" nuppu, et korrigeerida sensori punktide Arv, kuni 800 pikslit saab määrata.Valida pikslit, mis teil on.

Sildid: 12v 5v rgb led rgb, algne pixel töötleja, gps-mooduli spi, camry controler, pixel 16 kontroll, led riba värv temperatuur, led valgustus 12 kontroll, vintage töötleja, stiilne pixel, dvr 5 channel.

  • Materjal: Alumiinium
  • Brändi Nimi: ASMTLED
  • Võnkumise sagedus: 50-60Hz
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Andurid: Nelja Liiki Andureid valida
  • Võimsus: <2W
  • Omadused: Valgustus Samm
  • Kohaldatava Tuled: 2-Kanalid Pixel Stadium ja 36-Kanalid Ühte Värvi LED Ribad
  • Sertifitseerimine: ce, RoHS
  • Ühenduse Režiim: ühise anoodi
  • Pakett: Ainult töötleja, Nr Toide, nr led riba ......
  • Controled Meetod: PIR Liikumisandur
  • Toite Allikas: DC
  • Garantii: 1year
  • Kauge Vahemaa: 1-3M
  • Maks. Koormuse Võimsus: 5V
  • Pinge: 5-24V
  • Toote Tüüp: RGB Controler
  • Mudeli Number: 36-Kanalid 2 IN 1 Trepp, Tulede Kontroller

Lisa Oma Kommentaar Nüüd