Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

TPÜ Smart Watch karpi Kaas TicWatch Pro 3 Smartwatch Protector Shell Kaitseraua Raami Tic Vaadata Pro3

    (2) 2
(2 Arvustused)

€3.53 €1.23
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d49180

TPÜ Smart Watch karpi Kaas TicWatch Pro 3 Smartwatch Protector Shell Kaitseraua Raami Tic Vaadata Pro3

Kirjeldus:

1. Ühilduv Mudel: ekraani kaitsev juhul sobib TicWatch Pro 3. Pakend sisaldab 5 kaitsva juhtudel. (Ei kuulu seadme TicWatch Pro 3).

2. Kõik ringi Screen Protector: See juhtum on valmistatud kõrge-kvaliteet ja pehme TPU materjal, millel on screen protector, mis võib anda igakülgne kaitse seadme jaoks TicWatch Pro 3 ja kaitsta seda kriimustuste, tolmu ja põrutuste.

3. Kõrge Läbipaistvus: juhul omadused 99% kõrge läbipaistvus, mis annab parema vaatamise kogemus.See pakub lihtne juurdepääs kõikidele kontrolli, nupud, andurid.

4. Lihtne Paigaldada: asi on lihtne paigaldada ja eemaldada.Pange tähele, et kui seal on vett, higi ja niiskus sisestage põhja puhul, palun kasutage kuiva lapiga puhastamist, kuna see võib mõjutada touch vastust.

5. Puutetundlik Täpsus: Meie puhul on võimalik saavutada 100% touch ekraani täpsus ja 99.99% kõrglahutusega selge.Kõik värvid ekraanil kuvatakse selgelt ja ilmekalt ilma mis tahes moonutusi.See võib kaitsta silmi, vähendada väsimust ja neelavad sinist valgust.

Tehnilised andmed:

Materjal: TPU

Kohaldatakse: eest TicWatch Pro 3

Toote kaal: umbes 30g

Värv: must, hõbe, kuld, roosa, roosa kuld

Pakkeleht:

TPU Ümbris*1

Märkused:

Erinevuste tõttu valgustus ja pildistamise nurk veidi värvi erinevus võib käivitada.Täname oma arusaamist.

Tänu käsitsi mõõtmine, mõned suurus hälve võib olla vallandas.

Sildid: ticwatch pro3 kaitseraud, juhul ticwatch 2020, ticwatch pikkus laadija, shell ticwatch pro, ticwatch pro 3 kulda watchband, klaas ticwatch pro 1, läbipaistev juhul ticwatch pro, ticwatch pro 3 lte korral, meeste tic, smart watch ticwatch pro 0004.

  • Taotluse Vanus: Täiskasvanud
  • Funktsioon: Push Sõnum
  • Tüüp: Juhtudel
  • Ühilduvus: muud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ülikond: Sest Tic Vaadata Pro3
  • Brändi Nimi: SHZONS
  • Keel: Inglise
  • Tilk laevandus/ hulgimüük: tugi
image

Anonymous

1
2022-08-28

“Nad saatsid mulle rikkis juhul, Oli materjali puudu. nii et tegemist ei ole klipi all vaadata raami küljel koos mikrofoni auk. Saata neile fotosid, nad ütlesid, et toode oli olnud kontrollitakse enne lähetamist. Ei ole usaldusväärne müüja vältida.”

image

Anonymous

3
2022-08-28

“Vaene müüja, juhul oli väga painutatud saabumisest, Mul on õnnestunud seda parandada enamasti kasutatakse kaal juhtumi kohta, samal ajal teel. Vaene müüja küll.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd