Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

4ps Garaaži Seina Protector Garaaž Auto Uks Protector Bumper Guard Auto Ukse kokkupõrke-Ohutuse Parkimine Kodus Seina Prote I8l8

    (0) 0
(0 Arvustused)

€4.88 €2.93
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d48714

Kirjeldada:

Oluline Garaaži Seina Kaitsja: Ukse Kaitse-Ribad on tule -, vee -, hõõrdumine, õli-ja kuumakindel, tõhusalt kaitsta oma auto muhke ja kriimustusi kahju, et teie uksed, kaitserauad, keha ja teistes kohtades.

KVALITEETNE MATERJAL: Valmistatud keskkonnasõbralik, kõrge kvaliteediga vaht tugeva kleeplindiga tagasi, vastupidav ja lihtne puhastada, paigaldada peaaegu kõik siledad pinnad, sealhulgas krohv, puit, metall, betoon jne.

PIND SOBIB: See garaaži seina nullist riba sobib parkimiskohta, laod, mehhaaniline isolatsioon, toru isolatsiooni, et vältida sõiduki kokkupõrkeid.See ei kahjusta pehme kaitsekilega ning ei jäta jälgi, kui selle eemaldamist.

Suurepärane elastsust, lihtne paigaldada: lihtsalt maha kooruda toetus paber-ja stick see seinale, garaaž kaitseraua kaitsekile on hea elastsus ja saab suurepäraselt sobitada erinevate seina nurgad.Palun puhastage oma garaaži seina pind enne paigaldamist veenduge, et see on sile, tolmuvaba ja kuiv.

Te saate: 4-pakk kettidega.Iga meetmed 11.8 x 3.94 x 0.78 tolli (300 x 100 x 20 mm), ja ribad, võib lõigata tükkideks või erineva kujuga, et sobib igat tüüpi seinale

Pakett sisaldab:

4*Auto uks protector

Tänan tähelepanu eest, saate meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Väline Testimine Sertifitseerimine: ce
  • Toote Tüüp: Stiil Liistud
  • Materjali Tüüp: Kvaliteetne Vaht

Lisa Oma Kommentaar Nüüd