Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Suur Meik Ladustamise Kasti Kosmeetika Ladustamise Korraldaja Nahahooldus Ilutoodete Karp Huulepulk, Küünelakk, Ehted Kast, Konteiner

    (0) 0
(0 Arvustused)

€102.44 €43.02
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d48257

Kosmeetika abimees alates Auvid ideaalne punkt, mis aitab teil hõlpsasti sortida välja oma kosmeetika, nahahooldus tooteid, meik pintslid ja ehted.See muu sahtlid disain storage box on ultra-suure võimsusega.

Kosmeetika abimees võib olla väga hea, klassifitseerimise, praktiline suur ruum viimane tasand saab panna kõige 40 tükki näo-pack ja teise tasandi jaoks harjad, ripsmete koolutaja, termokoolutaja, lahtine pulber jne, ja esimese astme kõrgeima 21 pudel vee emulsioon.Vastupidav randmepael aitab kergesti pakitud liikuda igal pool, on mugavalt reisimise või maja-liigub, ka parim valik kodu magamistuba ladustamise või decor kasutada.

See kosmeetika hoiukarbis on turvaliselt valmistatud 100% kõrge kvaliteediga Polüpropüleen(PP), mitte-mürgine, BPA-vaba, Ei ole omapärane lõhn.

Märkus:

-100% muretu Garantii: mingi probleem, võtke ühendust meie poest ilma kõhkluseta.Au teenida teid!

- Meie toode on pakitud kvaliteetne pakkimine, mis tagab, et meie kliendid saavad oma tooteid puutumata.

- Palun lubage mõned väiksemad sentimeetri vigade tõttu manual mõõtmise mõned tooted.

- Värv tegelik esemed võivad veidi erineda eespool pildid tänu erinevatele arvuti ekraanid.Meil on tõesti teretulnud, teie arusaam.

Sildid: meik ladustamise kasti kosmeetika ladustamise korraldaja nahahooldus, korraldaja, reguleeritav külmkapp korraldaja, konteiner korraldaja, korraldaja konteiner pu nahk, Mänguasjad Korraldaja.

  • Funktsioon: Varuta, Öko-Sõbralik
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd