Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Mootorratta Tagumine Padi Poritiiva Eest Sur Ron Sur-Ron Surron Elektrilised Cross-country Ratas

    (1) 5
(1 Arvustused)

€23.31 €20.04
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d46258

Üheksa

945

6080

Omadused:

100% Täiesti Uus ,Ei Ole Kunagi Paigaldatud, Kõrge Kvaliteet

Kaitseb puhas maantee praht

Takistab viskamine tee praht teiste sõidukite ja jalakäijate

Lisab ilu ja stiili

Mõned paindlikkuse ja suurema mõju ja kuumuskindlusega

Kiire ja lihtne paigaldus –ei puurimist või lõikamist vaja

Kirjeldus:

Värv: Must Nagu Pildil

Materjal: Kumm

Paigaldamiseks:

Eest Sur-Ron

Pakett Sisaldab:

Tagumine Padi Fender Nagu Pildil

Juhendamine Paigaldus EI sisalda

1.Pleasecontact meile e-posti teel 30 päeva jooksul, kui teil on vaja pöörduda. 2.Returnitem peab olema algne seisukorras, saatis kauba tagasi aadress me tellyou. 3.Purchaseprice ei tagastata, kuid lähetamise kulud on, ei kuulu tagastamisele, kui ostjad buyproducts selles viga ,ostjad vaja endale tagasi merevedude kulusid. 4.Buyerscan nõuab täielikku toetust hulka kuuluvad transpordi maksumus või muuta toodete tasuta, ifwe postitatud vale toodete, vastamata paketi shipping company , halb kvaliteet orproducts on katki veo ajal(selgeid pilte tooted andpackages).

o tarneaeg Järgmisel kujul:

maybeHaja mõningane Viivitus, Nii laevandusettevõtja Või Tolli, Soovin Teile ToContact Meile, Kui Viivituseta, Kuid Mitte Avada Disputs, Sest See Ei ole Meie Viga

WhenYou Valige Saadetud Express, Mõnikord Inimesed Ei Postita MailThat Olete Valitud, Sest Seal On Mõned Probleem CustomsClearance, Ja Võibolla Tarneaeg On Mitte Kiiremini.

palun võtke meiega ühendust e-posti teel 30 päeva jooksul, kui teil on vaja pöörduda.

tagasi element peab olema algne seisukorras, saadab kauba tagasi aadressi, nad ütlevad sulle.

purchaseprice tagastatakse kuid laevaliini kulud ei kuulu tagastamisele ifbuyers osta tooteid viga, ostjad peavad maksma tagastamise shippingcost.

ostjad võivad nõuda täieliku toetuse maksumus sisaldab ofshipping või muuta toodete tasuta, kui meil postitatud vale toodete pakend kaotanud ühe shipping company, halva kvaliteediga või tooted on brokenduring shipping (on vaja selgeid pilte tooted ja paketid) .

Alipay isPrefered.T ,West Union ,Paypal samuti beacceptable.

1.Asour hea ostja, ma soovin, et sa annad meile positiivset tagasisidet afterreceiving meie kõrge kvaliteediga tooteid.oleme alati saada soodustus või kingitus forthe teine-osta kliendid, kes annab meile positiivset tagasisidet.

2.Me showthe tarneaeg klientidele, nii et ärge jätke meid negativefeedback kui teie pakett saabus hilinemisega, mis on põhjustatud shippingcompany.

3.Ärge kartke emaili meile, kui teil on küsimusi,me vastame 12 tunni jooksul.ärge avage vaidluse või jäta negativefeedback kergesti, usaldage meid ja kirjuta meile otse, mis tahes problemscan lahendada.

Sildid: vintage jalgratta poritiib, jalgratta kott watherprof, defender opel murdmaa, sur ron jalgratas, fender st 90 moto, soco ts rack, surron x elektrilised, adextension elektrilise jalgratta, dnm surron kahvel, litocala elektriline jalgratas.

  • Toote Tüüp: Hõlmab & Dekoratiiv Liistud
  • Mudeli Nimetus: B2109131545
  • Kirje Pikkus: 13cm
  • Toote Laius: 5cm
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjali Tüüp: Kummist
  • Brändi Nimi: JFGRACING
  • Toote Kõrgus: 4cm
  • Toote Kaal: 0.13kg
image

Anonymous

5
2022-12-23

“kõik tuli nagu kirjeldatud ja varustatud väga hästi pakitud ei ole kahju”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd