Pilt 0

Kohvimasin Tarvikud Klaas Pot Delonghi Coffee Maker EÜ5 EÜ7 EÜ9

    (0) 0
(0 Arvustused)

€31.07
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d45378

Kohvimasin Tarvikud Klaas Pot Delonghi Kohvimasin EÜ5 EÜ7 EÜ9

Sobib: Delonghi Kohvimasin EÜ5 EÜ7 EÜ9

*

veenduge, et ostate õige,

või jättes teate mis mudeli sinu.

Kui te ei ole oma ostuga rahul, mingil põhjusel, andke teada.Me asendada punkt või anda teile toetust viivitamata.

Laevandus ja käitlemise kulud ei kuulu tagastamisele.

Kauba eest tagasi saatma ja uuesti saata tuleks maksab ostja.

Tagasi Policy:

Me püüame oma parima, et tagada kõige usaldusväärsem,affortable viis kohaletoimetamine teile teenust.Kuid mõnikord rahvusvaheline tarne sõltus kandja äriühingu ja tolli loal või ülesanded,nii et me ei saa võtta endale mingit vastutust Kohandatud hilinemise või tulumaksu.Kui te ei saa oma kauba õigeaegselt,palun võtke ühendust meie edasine abi kohe.Täname oma arusaamist.

Ostjate info:

Kõik kaubad saadetakse 1-2 päeva pärast maksmist on kustutatud.

Laeva muude kiire viis(näiteks:EMS,DHL),See on rohkem kiire ja mor ohutu.see võtab aega 4-7 päeva saadetise saabumist.Ostja tuleb maksta osa kaupa.

Tarneaeg:

Me laev maailmas Hiina posti või Posti kaudu Hiina Post.Üksus saadetakse teie aadressile, mis on toodud aadressil Digisild.ee.Palun veenduge, et teie merevedude aadress ja postiindeks on õige.Teil on märganud jälgimise numbri pärast shippment on saadetud.

Kohaletoimetamine:

Jaemüük, Palun kasutage Alipay Konto osta; need, kes on hulgi,saad sõnum meile enne ostu.Me võtame western union, T/T, ja nii edasi .

Maksmine:

Palun anna oma kinnitust siin meie poes kunagi saada oma elemendi,veenduge, et teie makseid saab sisestada oma kontole ajal.Tere tulemast järgige meie pood ja päästa meie veebilehel pidevalt.Me oleme tänulikud, kui oma toetus siiralt.Aitäh!

Sildid: kuidas vahusta piim delonghi eü5, delonghi blender osad, Kohvimasin Osad, delonghi auto kohvimasinad, kohvimasin klaasist kannu varuosad, delonghi kohvimasin, määratlemata püksid, delonghi multifry varuosad, nespresso zenius osad, käsi delonghi.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Kohvimasin Osad

Lisa Oma Kommentaar Nüüd