Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

10 Tk Lauanõud Kaasaskantav Komplekt Roostevabast Terasest Nuga-Kahvel Lusikas Plaat Avaja Väljas Reisi Söögiriistade Komplekt Matkatarvete

    (4) 4.75
(4 Arvustused)

€22.49 €11.24
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d44438

Lisatud: Nuga*2, Lusikas*2, Kahvel*2, Praad Nuga*1,Avaja*1, Õhtusöök Plaat*2, Ladustamise Kott*1

Suurus: Kott 24.5*24cm

Toote omadused:

kerge ja lihtne teha, kombineeritud komplekt, mida saab kasutada õues või kodus, peen töö, väike ja kaasaskantav, laia kasutamist, reisimine, töö, kool, töökoht, söögituba läbi, piknik, telkimine, jne.sealhulgas kaks komplekti nõusid, võib Mõlemaid korraga kasutada.

Materjal:

Toidu-grade roostevabast terasest materjal, materjali on ohutud inimese keha, paksenenud terase sepistamise, ei ole lihtne kahju, tervisliku ja ohutu kasutada, peegel poleerimisel, lihtne puhastada, ei ole mustus.kui praad nuga on selge ja isegi serrations ja on teravam, mis võib vähendada praad väga sujuvalt.Siledate servadega, see ei ole valus oma suu ja käed, mistõttu on must-olla kodus reisida.

Meeldetuletus: Roostevabast terasest toodete põrkuvad ja hõõruda transpordi ajal ning põhjustada kulumist.See on normi piiridesse.See ei ole vastuvõetav faili vaidlus sel põhjusel ja taotleda eksporditoetust.Palun kaaluda, kas on lubatud enne ostu, aitäh.

Sildid: LAUANÕUD, matkatarvete väljas tarvikud, Telkimine, lauanõud koostisega set titanium, reisi komplektid.

  • Koos Külmik Kott või Mitte: No
  • Ühekordselt: No
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Murra: No
  • Stiil: Väljas
  • Mahutab keedetud või Mitte: Kohaldatav
  • Koos Lauanõud või Mitte: Jah
  • Tüüp: Nuga/Kahvel/Lusikas
image

Anonymous

4
2022-10-02

“Selleks oli kohale kakskümmend viis päeva. Kaup tuli posti pakett. Komplekti toidud on valmistatud roostevabast terasest, kõik on tehtud kvalitatiivselt, söögiriistad olid pakitud polüetüleenist, kõik tuli terve, ilma kriimud. Komplekt on ette nähtud kaks inimest, komplektis on kaks lusikad, kaks kahvlid, kaks nuga, nuga eest leiba hambad, korgitser koos konserviavaja. Plaatidel müüjale mul on märkus, müüja pani paika plaadid eri värvi, vaidlus ei ava, see ei ole kriitiline, vaid üks peatus, võttis maha maha üldiselt, kaup on rahul.”

image

Anonymous

5
2022-07-22

“Suurepärane komplekt.”

image

Anonymous

5
2022-07-20

“Mulle meeldib roheline”

image

Anonymous

5
2022-07-20

“Nad ei fade, olen kasutanud seda mitu korda”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd