Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

elektrilised 7/8kg jahu Segistid 20L kaupmees taina Sõtkumiseks Masin toidu Mikser roostevaba terasest Pasta Segades, toidu Tegemine, Leib 220v

    (0) 0
(0 Arvustused)

€384.13 €230.48
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d44293

[xlmodel]-[foto]-[0000] electric 7/8kg jahu Segistid 20L kaupmees taina Sõtkumiseks Masin toidu Mikser roostevaba terasest Pasta Segades, toidu Tegemine, Leib 220v

1. Segades Esimene, vala jahu sisse sõtkumiseks ämber, lisada 40% vett segada ja segu umbes 5 minutit.Kui tainas pöörleb mikser, puista natuke kuiva jahu kõrvaldamiseks.Kui masin töötab korralikult, suund puuri peaks olema sama nagu nool vöö guard.

Märkus: Kui masin töötab, see on rangelt keelatud, et jõuda!

2. Pärast tegemist nuudlid, lülitage seade välja, avage kate, tõmmata riiv, pööra makaron kopp 90 kraadi, sisestage riivi fix makaron kopp, ja võtta nuudlid.Kui tainas on liiga suur, kasutage nuga lõika tainas tükkideks ja võtta see välja.Kui tainas allosas makaron kopp ei saa välja võetud, saate te keera tainas läbi, et võta tainas.

Hooldustööde tegemise kord

1. Regulaarselt kontrollida, kinnitused erinevate osade kasutamise ajal, ja pinguta neid aja jooksul, kui nad on lahti;

2. Käik meshing ala see masin on määritud õliga ja õli on lisatud üks kord iga poole kuu.Seal on pulbermetallurgia-laagrid laagri korpus.Õli cup laagri korpus peab olema täis õli kaks korda tõstuklahvi (shift), muidu võlli ja laagri kestad on liimitud omal riisikol;

3. Kogus jahu lisada, kui segamine nuudlid ei tohi ületada võimsus makaron ämber, et mitte põletada mootor;

4. Kui õli on leitud tainas, see peaks olema parandatud aja ja õli tihend tuleb vahetada.

Puhastus

1. Masin tuleks puhastada kord pärast kasutamist nii, et see ei mõjuta tema taaskasutust;

2. Vee kõrguse lisada makaron kopp puhastamise ajal ei tohi ületada madalaima punkti võlli, et vältida vett täis, võlli auk külgplaadi makaron ämber või sissevoolav vahekihi pool plaat ja mõjutavad kasutusiga;

3. See masin on tilguti-tõend aparaat, ja see on keelatud, et seda puhastada vee pihusti toru.

hoiatus

1. Kate masin kate kui teha tainas, ja see on rangelt keelatud haaret makaron kopp dial makaron;

2. Kahjustatud elektri lüliti tuleb asendada professionaalne elektrik.

OSTJA LUGEDA

Umbes Laevandus

1. Veenduge, et teie aadress ja telefoni number on õige, saame saata punkt 5 tööpäeva jooksul peale arve tasumist teha.

2. Enamik riikide tarneaeg on 15-60 tööpäeva jooksul.Kuid mõned kaupade kohaletoimetamine võib edasi lükata, sest vedaja hoidmise, tolli viivitamata impordimaksud, riiklikku poliitikat kliendid, kaugemates piirkondades, või mis tahes muud asjaolud väljaspool meie kontrolli.

3. Kui teil on vaja rohkem kiiremini kohale, võtke meiega ühendust kasutada DHL, TNT,FEDEX jne ja maksta ekstra veokulud.

4. Kui te ei saa paketi sees 36 tööpäeva jooksul, võtke julgelt meiega ühendust enne lahkumist negatiivne ja neutraalne tagasiside, me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

5. Mõnikord me ei saa laeva express sa valisid, näiteks: sa valisid DHL me võib laeva Fedex IE, it dpends kohta olukord, võtke meiega ühendust kui sa tahad valida konkreetsed väljendada.

6. Saate jälgida paketi kohta :https://www.17track.net/en

Maksude Kohta

1. Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.

2. Ostja on kohustatud tasuma impordimakse, maksud ja tasud.See on väljaspool meie kontrolli kohandatud tariifid.Palun pange tähele!

Umbes Tagasi

1. Palun võtke meiega enne, kui te selle tagasi, kui sa ei ole rahul toote, kui sa seda vastu võtta, ja selle tagastada 15 päeva jooksul selle asendamist või raha tagasi.

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ning esitama laevandus jälgimise numbri ja konkreetne põhjus retun.

Kohta Tagasisidet

1. Kui te olete safisfied selle kohta , palun jätke 5 tähte positiivset tagasisidet, suured Tänud !

2. Teie julgustust ja tuge on meie pidevalt edasi hoogu.Teie rahulolu on alati meie prioriteet.

3. Palun võtke meiega enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside, anname sulle rahuldav lahendus, et lahendada mingit vaidlust.

Sildid: kaupmees taina sõtkumiseks masin, leiva tainas blender mikser, masin, 5kg tainas mikser, köögi segisti, masin on roostevaba terasest.

  • Pinge (V): 220V
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Peksja Viski Nuppu
  • Sertifitseerimine: CCC
  • Võimsus (W): 1000W
  • Struktuur: Stand / Tabel
  • Mõõtmed (L x W x H (Tolli): 42*30*42
  • Tarvikud: Taigna Konks, Kaussi
  • Korpus: Roostevaba Teras
  • Brändi Nimi: kankeirr

Lisa Oma Kommentaar Nüüd