Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Tundsin, Alumiinium Foolium Sisetallad Talvel Soe, Suvel Jahe Veekindel Villa Kinga Padjad Meeste Naised Mugav Lisa Tallad Dropshipping

    (0) 0
(0 Arvustused)

€1.54 €0.51
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d43942

Tundsin, Alumiinium Foolium Sisetallad Talvel Soe, Suvel Jahe Veekindel Villa Kinga Padjad Meeste Naised Mugav Lisa Tallad Dropshipping

Bullet Punkte: 1、Suure Tihedusega Materjal: kvaliteetne kinga lisa ja kuiv annavad täiusliku mugavuse ja soojuse kogus jalad.Anti-acarid ja deodorization.

2、Super Soe: Soojad sisetallad ja tundsin teevad oma jalgu super soe, ideaalne saapa sisetallad külma talve.

3、Ergonoomiline Paksus: See on kõige mugav sisetald, andes toetust iga paari kingi.Lubada, et meie jalad veidi puhata kaua ostureisile ja laiendatud kõnnib metropol maailmas.

4、Pestav Sisetallad: Käte pesemist ja õhu käes kuivada neist korter rätik.Nr hemming.Võiks lõigata vastavalt tegelikule pikkusele oma kingad,mis on Ideaalne igasuguseid kingad.

5、Mugav ja Hingav: kahepoolne disain, alumiinium foolium pinna kasutamiseks kevadel ja suvel, tundsin end pinnal hoida talvel soe, mugav, hingav, soe ja lööke.

Omadused: 1. Pehme lööke, hoida talvel soe.

2. Kahepoolne dual-use, soe pind talvel, alumiinium foolium pind suvel.

Kirjeldus: Nimi: Boot Sisetald

Materjal: alumiinium foolium, non-woven nailon, vaht

Suurus: umbes 30*9.5*0.6 cm/11.81*3.74*0.24 aastal

Pakkeleht:

1 Paar*Boot Sisetald

Sildid: alumiinium alumiinium-foolium, plakat paky blinder, villa vildist sisetallad, luxary naiste kingad, dropshipping 2018 seelik, naiste klaasist tuhvel, suurendada peegeldav kingad, mens funktsioon sussid, kollanokad dropshipping, magnetilised sisetallad, mille küte.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • tugi: Drop Shipping
  • Materjal: EVA Vaht, Alumiinium-Foolium, non-woven nailon, Vaht
  • Suurus: about 30*9.5*0.6cm/11.81*3.74*0.24in

Lisa Oma Kommentaar Nüüd