Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Väljas EDC Matkatarvete jaoks Ellujäämise Taktikaline Multi vahend, Jahindus, Matkamine Multitool Käepaela Käevõrud Kerge tarvik

    (1) 5
(1 Arvustused)

€21.35 €8.54
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d43509

Kõik Ellujäämise Käik, Teil On Vaja, Pakitud Meie Avarii Ellujäämise Käevõru!

Pange tähele: kuna mailing vahemikus, ei ole flint selles käevõrud ! 1. Paracord käevõru : 3.2 arvesti Langevari Nöör 7 tuum - 113kg tugevus paracord multiltool käevõru saab tõmmatud, mida kasutatakse ellujäämise olukordades nagu: tagada telgid, võrkkiiged, rippuvad raskeid esemeid jne. 2. SOS LED Valgus : See on võti, et päästa pimeduses!LED Valgus saab flash-või viibimiskoha kohta.Selle aku kestab rohkem kui 70hrs.Ja LED valgus võib leida jooksul 10 meetri läbimõõduga pimeduses. 3. Päästeameti Vile : Heli ala 500 meetri.Saate kuuldavalt märku appi päästjad lähedal. 4.Too SIM-kaardi pin-koodi: iga Päev kasutada muutmine-SIM-kaart telefoni. 5.T-kujuline nuga(koos kate) : sõna kruvikeeraja, rist kruvikeeraja, lõikur, pool-ümmarguse kaabits 6.Multi-tööriista: suur ja väike jalgratas bännerid, avaja, võib avaja, kaabits, keskmise kuuskant mutrivõti, saeketas, väike kuuskant mutrivõti. 7.Kompass: veekindel kompassi, et säilitada oma suunda isegi raske vihmane päeva, 8.Termomeeter : saate teada, temperatuur looduses(pange tähele, see on Celsiuse järgi).Kiire trikk, et hinnata °F: korruta temperatuur Celsiuse kraadides 2 -, ja seejärel lisage 30.

Palju värvi väljas paracord valik: saate kasutada paracord teha palju asju : 1. Remont rebitud riided 2. Remont purustatud seadmed, 3. Rig a veoköis 4. String up riided rida 5. Asenda oma kinga paelad 6. Asendada katkise lukuga tõmmake 7. Tehke rihm koerale 8. Rig a rihmaratas süsteemi 9. Kõike selleks, et oma seljakoti 10. Teha neti teha asju, 11. Märgi pinguti koos kahe pika pulgad 12. Rig on improviseeritud võrkkiik 13. Tee ling välja sisemise suunda 14. Sokke palgid koos parv, 15. Tie lumi kingad 16. Teeb vööri puurida tulekahju alates 17. Tee pilduma, et viska kivid 18. Tee tamiil 19. Kinnitage oma paat 20. Tee fishing net sise suunda 21. Tie pulgad teha splint 22. Tee pilduma oma käe 23. Seo elementide peal oma sõiduki 24. Riputa üles oma toidu eest kaitsta loomade 25. Kasuta nagu hambaniit 26. Nöörima hädaolukorras sheiter

Tõeline fotod ellujäämise paracord viidet ( võttes mobiiltelefoni ):

Tarneaeg: Kui soovite osta 1 ühik ainult, palun kliki allpool pildil osta:

Kõik tellimused saadetakse 24 tunni jooksul, kui kinnitatud teile makse.Kui rahvusvaheline laevandus on mõjutatud paljude tegurite poolt: tolli -, lennu -, ilmastiku -, sõja -, kaubandus -, poliitika jne, mõni saadetis ei saada hilinenud mõnikord, kui sa ei ole saanud oma saadetise pärast ootab tööpäeva, palun võtke meiega ühendust, me jälgida saadetise ja sulle tagasi ASAP.Umbes tolli probleem, ütle mulle, palun !Maksmine: Me praegu nõus Digisild.ee makse.Me saadame paki teie Digisild.ee aadress, palun märkida muu aadress, kui soovite.Tagasiside: Teie rahulolu on meie peamine eesmärk ja teie tagasiside on meile väga oluline.Me tahame, et meie kliendid oleks 100% rahul oma järjekord.kui te saate oma tellimuse, palun võta hetk, et jäta meile positiivset tagasisidet ja 5 star rating meile on teretulnud, see on oluline ja väga väärtuslik jätkuvat edu oma äri.Kui te ei ole rahul, palun e-posti, meile enne lahkumist neutraalne tagasiside ja negatiivne tagasiside, ja palun anna meile 1 tööpäeva jooksul lahendada oma kaebuse esitada.teie täielik rahulolu on meie kohus.Tagasi: Kõik objektid on võimalik kontrollida hoolikalt ja pakendatud heas seisukorras.Pakume 14 päeva jooksul surnud saabumisel replaycement garantii alates kauba kättesaamisest.Firmast: Me tagatised kõik meie kliendid oleksid rahul meie toode.Kui te ei ole rahul, me püüame oma parima, et sa rahul oma ostu.Võtke meiega ühendust: Kui teil on küsimusi, ärge kartke meiega Digisild.ee.E-kirju on tavaliselt vastatud, 12 tunni jooksul.Me töötame kõvasti, et hoida meie tagasiside positiivne.Meil on alati õigel ajal vastuseid e-kirju ja püüelda hea kliendikogemuse.

Sildid: bush matkatarvete, titaan käik edc, edc nahast multitools, must edc, bushcraft paracord, taktikaline vest ellujäämise, puit käik telkimine, tulekahju punane kummist komplekt, mens matkamine tarvikud, väljas tarvikute.

  • Multitool 3: Paracord
  • Multitool 1: SOS-led light
  • Suurus: S
  • toote nimetus: Matkatarvete aksessuaar käepaela paracord
  • Tüüp: Tasku, Multi Vahendid
  • Multitool 5: Uuendatud kompass
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Multitool 2: Ellujäämise vile
  • Multitool 4: Termomeeter
image

Anonymous

5
2022-10-26

“Professionaalne. Kiire tarne, hästi pakitud. Kõik on täiuslik. Väga soovitav!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd