Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Auto Lumekatte Auto Tuuleklaasi Kate Lumi Kaitsja Jää Blokeeritud Akna Ees Protector Tuuleklaasi Kate Väljast Auto Tarvikud

    (2) 5
(2 Arvustused)

€9.59 €6.14
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d42394

Bullet Punkte:

1、Lume-kaitsevahendid: Multifunktsionaalne, lume-kaitse-ja päikese-kaitsev pool, kate, akna ees + ees sõites aken + lisateenused sõidu aken, et kaitsta oma auto kõikides suundades.

2、Mugav Hoiustamine: Väike kokkuklapitavad suurus, mugav ladustamise, pehme materjal, saab kokku saab, väike suurus, suur mõju, kaasaskantavas.

3、Tuul Kaitsva: Tõhusad tuul kaitsev, värvi ei kanna, tuul kaitsva siduv vöö, tõhus tuul kaitsev, ja tuule eest kaitsev.

4、Tahavaatepeegel: Suuremalt tahavaatepeegel kate, mis ei mõjuta automaatne avamine ja sulgemine.Tahavaatepeegel on laienenud ja töödeldud, et hõlbustada omavolilise avamise ja sulgemise tahavaatepeegel.

5、Lihtne Paigaldada: Valige kõrge kvaliteediga teemant grid Oxford riie + vesi kaitsev ja külma kile + puuvillane lõng + vihm kaitsev vooder, paks, kuid ei ole raske, kui kerge nagu sulejope, lihtne paigaldada üks inimene.

Kirjeldus:

Paksenenud lumekatte on väike kokkuklapitavad suurus, mugav ladustamise, pehme materjal, saab kokku saab, väike suurus, suur mõju, kaasaskantavas.

Kirjeldus:

Nimi: Paksenenud Lumekatte

Tüüp: Nokats

Paigaldamise meetod: konksu tüüp

värv: hall

Omadused: A: auto tüüp 230x148cm paksenenud, B: off-road tüüpi 245x148cm paksenenud

Pakkeleht:

Lumi Käik*1

Märkus:

Erinevuste tõttu valgustus ja ekraani seaded, värvi toode võib olla veidi erinev pilt.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun võimaldavad kerget suurus erinevusi.

Sildid: costco esiklaas lumekatte, ford esiklaas lumekatte, kokkupandav esiklaas lumekatte, tuule klaas lumekatte, seddan esiklaas lumekatte, rahe lumi tuuleklaasi kate, esiklaas lumekatte vitara, plastikust auto katta lumi, esiklaas lumekatte tuscon, auto kate raske lumi.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-11-17

“Kaup tuli väga kiiresti ning kvaliteet on suurepärane. Tänu müüja”

image

Anonymous

5
2022-12-23

“Väga hea toode! katab kõige vajalikuks Nähtavus tsoonid vaja liikumist, ei lumi, ei jää. Tuli Tomski kiiresti!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd