Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

20 Pakki Terasest Löögid 4 mm Lill Punch Stamp Set Praktiline Metalli Stantsimine Kit Stantsimine Ehteid, Tööriistu, Ehteid DIY

    (0) 0
(0 Arvustused)

€16.54 €12.74
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d41122

Piisavad Varud: te saate kokku 20 metalli templid ehete tegemine, mille iga on trükitud erineva mustriga, nagu lehed, südamed, lilled, jne., piisav kogus, erinevaid stiile, et rahuldada erinevaid vajadusi.

Erinevaid Rakendusi: peen viimistletud, need ehted metalli stantsimine vahendid on selgelt lööki, mida saab rakendada, et teie ehted, kellarihmad, - augurauad, ehted, margid, mis võimaldab teil kergesti kohandada personaliseeritud ehted ja muud esemed.

Usaldusväärne Kvaliteet: metalli tekstuur tempel on valmistatud roostevabast terasest, tugev, vastupidav, ohutu, millel on kõrge kulumiskindlus ja kena sitkus, nii saab seda kasutada pikka aega.

Lihtne korraldada: pikkus metallist embossing on umbes 66 mm/ 2.6 tolli, läbimõõt käepide on 4 mm/ 0.16 tolli, sobivad suurusele on lihtne ja hoidke seda all, mis on kasulik, et parandada töö efektiivsust.

Hea DIY Abimees: ehted stamper on sile pind, nr burrs, ja ei tee haiget oma käega; See on lihtne kasutada ja on ka hea abiline käsitöö DIY, mis aitavad teil täita erinevaid käsitöö kujunduse ning lisades lõbusam.

Värv: Must

Materjal: Roostevaba Teras

Pakendi Sisu:

20 * Terasest löögid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Sildid: löögid, templid metallist, tööriistad metalli, ehted templid, dapping blokeerida suure võimsusega jewelers terasest, punch.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Omadused: DIY Ehted Järeldused Käsitöö Käsitöö Ehted Tarvikud Komponendid
  • Toote Tüüp: Ehted Tools & Seadmed
  • Mudeli Number: DIY käsitöö kõrvarõngas käevõru ehete valmistamise tarvikud tarvikute komplekt
  • Ehted Tools & Seadmed Tüüp: Graveerimine Vahendid
  • Materjal: Metallist

Lisa Oma Kommentaar Nüüd