Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Sony Xperia XZ1 Kompaktne Juhul süsinikkiust Räni TPÜ Naha Pehme tagakaas Telefoni puhul Sony Xperia XZ1 Kompaktne Pehme Kate

    (0) 0
(0 Arvustused)

€3.88 €3.53
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d4098

Üliõhukesed süsinikkiust Pehmest Silikoonist TPÜ Naha tagakaas puhul Sony XZ1 Kompaktne

Toote nimetus: Värviline süsinikkiust Silikoon TPÜ Naha Pehme tagakaas Juhul

Materjal: Pehme TPU Sees + Carbon Fiber Pind

Värv: Hall, punane, tumesinine, balck

Mudel: Sony Xperia XZ1 Kompaktne 4.6 tolli

Komplekti Kuulub:

1tk Katmine Pehme Tpu Kate Juhul

Q: kas ma saan usaldada pilte postitanud?

A: Kõik, pilt on 100% algselt võetud meie fotograafid.tagame, et objekte, mida saada on sama, nagu on kirjeldatud.Kuid somethimes, pakett võib muuta ilma eelneva teatamiseta.Aga värvid võivad olla veidi erinevad tingitud erinevused arvuti monitori seadistamine ja palja silmaga eri värvi.

K: Mis ma teha saan, kui ma saan katki pakkide?

A: Me pack üksus paksu mull vaht kott või vaht kasti, et vältida kahju.Kuid kuna mõnikord kulleri indiscreet käepide, pakk võib olla katki.Palun olla tähelepanelik, et kõik katki pakk ja lükata alla kirjutama, kui sa saada see.

Q: Mida ma saan teha, kui ma tunnen, rahulolematu objekti?

A: Meil on tagada, et pakkuda 100% rahuldust teenuse ja oma 100 päeva garantiid.Nii et ärge muretsege, kui te tunnete end rahulolematu koos objektid, mida te soovite, me oleme alati vastutustundlik ja patsientide teie probleemidele.

Me ka loodan, et teil võib olla kannatlik ja hoida ühendust meiega, et lahendada kõiki probleeme.Palun ärge jätke meile negatiivset tagasisidet, ilma kommunikatsioon.

K: Kuidas sa saad meiega ühendust võtta ?

A: saab lihtne saata meile sõnumi, või rääkida, et meid läbi TradeManager.Me vastuse oma iga küsimuse 24 tunni jooksul, kui mitte kohe!Kui teete tellimuse, seal on sõnum, baar, saate andke meile teada oma taotluse kohta värvi ja kõike muud, me tegeleme teie tellimusele see, mida sa ütled.

Q: Kuidas arve ja tulumaksu?

V: selleks, et teile maksta vähem või puudub tollimaks, me kinnitame vähem kui 4$ iga mobiiltelefoni juhul, 6$ muude suurem pakett.Kui teie riigis ei ole seda võimaldab või teil on teised taotlused, pls andke meile teada.Sul võib olla läbinud import maksud, või tolli teenustasu, mis võivad olla kehtestatud teie kohalik omavalitsus.Olete maksmise eest mis tahes täiendavad tollivormistuse tasud.

Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress Peab sobima teie merevedude aadress.

Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul 40-60 päeva jooksul peale makset, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Viide tarneaeg.

Sildid: sony xperia xz1 juhul zimon, sony xz1 kompaktne plastist, xperia xz1 kompaktne valge juhul, sony xperia xz1 juhul mandala, experia xz-2 kompaktne juhul, sony xperia xz1 juhul, sumo, sony xperia xz1 paindlik juhul, sony xz1 compact metal puhul, xz1 juhul kompaktne, sony xperia xz1 juhul, räni.

  • Stiil: Harjatud Pehme süsinikkiust Silikoon TPÜ Naha telefoni puhul
  • Funktsioon: Süsinikkiust Harjatud Silikoon tpü naha Ultra Õhuke tagakaas Juhul
  • Omadused: Süsinikkiust Juhul Silikoon TPÜ Naha Pehme tagakaas Juhul
  • Disain: Läbipaistev
  • Tüüp: Paigaldatud Kohtuasjas
  • SEGATAKSE VÄRV: tugi
  • Brändi Nimi: SuliCase
  • Hulgimüük: tugi
  • Sobib: Sony Xperia XZ1 Kompaktne

Lisa Oma Kommentaar Nüüd