Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

ymjywl CD Puhul 72 Suure jõudlusega Kausta Tüüp CD Juhul Box Kõrge Kvaliteediga CD Paketi Kodu Raamaturiiul Ladustamise CD

    (0) 0
(0 Arvustused)

€34.52 €24.16
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d40251

ymjywl CD Puhul 72 Suure jõudlusega Kausta Tüüp CD Juhul Box Kõrge Kvaliteediga CD Paketi Kodu Raamaturiiul Ladustamise CD

toote omadused 1.72-töö kausta kuju lihtne ladustamine raamaturiiul. 2. Pehme mitte-riidest, sisemine lehele, et vältida kriimustada ja kriimustada plaadi ja põhjalik andmete kaitse teavet. 3. Salvestus-jam koos salvestatava plaadi teavet.Pakkeleht: 1*CD-box, (ei sisalda CD), Et Info

Tasumine

1: võtame Alipay, Western Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2: Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimusi. 3: Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake teise ja proovi uuesti.

Vedu

1: Me laev maailmas. 2: Me toetame saadetise poolt ePacket, Hiina Post Air Mail, EMS, Fedex ja DHL, tere valida meetod, mida eelistan parem. 3: Kõik tellimused saadetakse välja hiljemalt 3 kuni 5 tööpäeva jooksul pärast makse saabumist. 4: tarneaeg võib olla erinev vahel ja see võib kesta kuni 10 kuni 60 päeva. 5: kaup on märgistatud kui "Kingitus" ning kuulutas madalama hinna shipping ainult selleks. 6: Kui aadress on vale, pls teha vaheldumine enne maksad, on ebatäpne aadress põhjustab posti kadunud.Nõuded toetuse taotlusi vastu ei võeta sel juhul. 7: Tracking Nr.antakse üks kord me laeva välja kaup.

Tagasi

1: sa mingil põhjusel\'re ole rahul esemed, me aktsepteerida naaseb ja vahetada 7 päeva jooksul pärast olete saanud oma kirje ja sa kohustuvad tagasi merevedude kulusid.Töötleme teie tagasi nõuda jooksul 2 kuni 5 päeva pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa. 2: Kui kaup on defektne, palun andke meile kohe, et asendamine või remont.Kui asendamine ei ole saadaolevad, siis toetust antakse algse makseviis.

Tagasiside

1: Kui teil on rahul esemed ja meie teenus, pls võtke palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni, siis me hea meelega teha sama teile. 2: Palun ärge kartke aontact meile, et saada parem lahendus, enne kui jätate negatiivse tagasiside.We\'re alati püüdnud oma parima.

Kui olete tulemusega rahul, palun andke meile 5 tähte kiitust !

Kui täpne oli toote kirjeldus?

Kui rahul te olite müüja on kommunikatsioon?

Kui kiiresti kas müüja laeva punkt?

Jagamine

Sildid: tayg ladustamise kasti, komplekt ford 6000 cd, diy ehted box, korraldada cd, euroopa cd-kott, 200 cd kohtuasjas, määratlemata püksid, octavia auto dvd, cd-mängija vehikal, cd bay.

  • Materjal: ABS
  • Brändi Nimi: ymjywl
  • Värv: Must
  • Mudeli Number: CD-72 Puhul
  • Pakett: Jah
  • Suurus: W152*D65*H280(mm)
  • Funktsioon: kausta kuju, lihtne salvestada raamaturiiul
  • Neto kaal: 500g
  • Võimsus: 72dish CD kohtuasjas
  • Tüüp: CD Puhul

Lisa Oma Kommentaar Nüüd