Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

B36C 4x3 Armas Tasku Päevik Sülearvuti Tint-tõend Planeerija Märkus Pad 38 Lehed Sujuvalt Kirjutada Õpilane Lapsed Kirjalik Märkus Võttes

    (0) 0
(0 Arvustused)

€0.42 €0.21
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d390959

Omadused:

OOTDTY

Suurepärane kingitus: Armas mini sülearvuti on ideaalne kingitus valik laste, õpilaste või keegi, kes naudib salvestamine oma elu!Samuti võib kasutada nii kena kooli tegevus tasu eest isiku kasuks ja rohkem.

Mitmeotstarbeline: mini märkus pad on ideaalne kontoris, töö -, kodu -, college.Seda saab kasutada nii reisijate sülearvuti, teataja, sõna, raamat, memo pad, päevik planeerija sülearvuti,jne.Väike mini notepad, saate kiiresti kirjutada, inspiratsiooni, et tuleb üle ja säilitab nimekirju ja sõiduplaanid alates AEGA, et AEGA on.

Ideaalne Suurus läbiviimiseks: suurus: umbes.105x80mm /4.13x3.15 tolli, 76 lehekülge, mis on väga mugav nii, et sa ei võta seda kõikjal koos teiega, kui te olete väljas reisi või puhkuse!

Paks Raamat: Paks paber saab vältida tindi-läbi puhta kirjutamise koht, sile kirjutada.Ilma varikujutisi ja verejooks, igasuguseid pliiatsid, nagu purskkaev pliiats, värviline pliiats, peened pliiats jne.

Armas loom disain: Armas multikas loomade muster luua mini spiraal sülearvuti väikesed tüdrukud ja poisid on .Sobib õpilastele, lastele ja täiskasvanutele.

Tehnilised andmed:

Materjal: Paber

Suurus: Umbes. 105x80mm/4.13x3.15 tolli

Tüüp: Koala, Karu, Part, KASS

Pakett Sisaldab:

1 Tükk Mini Sülearvuti

Märkus:

1.Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

  • Mudeli Number: B36C8FP601245
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd