Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2tk Naised, Tüdrukud, Väike Merineitsi Seashell Kott (Cross-Body õlakott Glitter Litrid Kett Õhtul Rahakott, Roosa & Valge

    (1) 4
(1 Arvustused)

€25.20 €14.87
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d38424

2* crossbody kotid naistele: 1* roosa + 1* valge

värv:roosa/valge

Kulla tooni metallist kett õlarihm, eemaldatav, ei sobi kanda väga raskeid esemeid.Ümmarguse sahtel on 6.7 tolline läbimõõt on 2,8 tolli paks ja 7,5 tolli lai; võib-olla kokku ei sobi kompaktne peegel, toru või kaks huulepulk, kaardi valdaja ja teie telefon + päikeseprillid

Seashell-kujuline külje paneelid on glittery litrid ees ja dekoratiivsed tepingud tagasi, magus värve merineitsi sära, ei saagi silmad, suur Merineitsi fännid ajal õhtul/partei/prom/pulm/Air cosplay

Unikaalne seashell kuju disain, eriline pärl tõmblukk ja päilyntä litrid, väga armas, nii et sa ei ole, kes oma tohutu sein ümber, see on midagi, mis on väiksem ja armas.Mahub essentials

Toote Kirjeldus:

Naised, Tüdrukud, Väike Merineitsi Seashell Kott (Cross-body õlakott Glitter Litrid Kett Õhtul Rahakott

Kena glittery kasti rahakott koos kleepuv ja armas kuld kett, suur kingitus valik naissoost sõbrad on eriline sündmus nagu Sünnipäev/Anniversary/Valentines'Day/Jõulud, jne

Umbes Kott:

Materjal: kõrgekvaliteediline sünteetiline nahk, Sünteetiline Vooder, Kuldne Aktsent Riistvara

Mõõtmed: Ümmarguse sahtel on 6.7 tolline läbimõõt on 2,8 tolli paks ja 7,5 tolli lai

Disain: Seashell kuju/Litrid/Pärl/Keti/Merineitsi

Suurepärane kingitus naistele ja tüdruk kõik vanus

Pakendi Sisu:

2* crossbody kotid naistele

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Me hüvitame teile, kui te tagasi kirjed 7 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.

Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.

Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Мы вернем вам деньги, если вы вернете товар в течение 7 дней с момента его получения по любой причине. Однако покупатель должен убедиться, что возвращенные товары находятся в их первоначальных условиях. Если товары были повреждены или утеряны, когда они возвращаются, покупатель будет нести ответственность за такой ущерб или убытки, и мы не будем давать покупателю полный возврат средств. Покупатель должен попытаться подать иск в логистическую компанию, чтобы возместить стоимость ущерба или убытков. Покупатель будет нести ответственность за доставку, чтобы вернуть предметы.

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus. Ваше удовлетворение и положительные отзывы очень важны для нас. Пожалуйста, оставьте положительный отзыв и 5 звезд, если вы удовлетворены нашими товарами и услугами. Если у вас возникли проблемы с нашими товарами или услугами, пожалуйста, свяжитесь с нами, прежде чем оставить отрицательный отзыв. Мы сделаем все возможное, чтобы решить любые проблемы и предоставить вам лучшее обслуживание клиентов.

Sildid: ujumisriided seashell naised, messager cross body kott naistele, tüdrukud kott seashell, suvel sea kotid, cross body bag naiste kassid, glitter metallist rahakott, crown õhtul kotid, polsterdatud cross body bag naine, brändi küünte sära, pu luksus kotid.

  • Sulgemise Tüüp: tõmblukk
  • Kuju: KLAPP
  • Sündmus: Mitmekülgne
  • Teenetemärgi: Puudub
  • Arv Käepidemed/Rihmad: Üksik
  • Soojendatav: Puudub
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Stiil: Mood
  • Vooder: Polüester
  • Käekotid Tüüp: Õlakott
  • Peamine Materjal: PU
  • Muster Tüüp: Tahke
  • Vee karedus: PEHME
  • Interjöör: Mobiiltelefoni Tasku
  • Sugu: NAISED
image

Anonymous

4
2022-09-22

“Ma tõesti meeldivad need kotid! A varastada hind! Ainus negatiivne külg on, on väiksem, kui ma sain aru ja, et valge üks (jah valge, see on NII, vähem, sinine, kui pildil) on teinud PALJU parem kui üks roosa. Roosa üks caved vähe, on ton lõngaotsad ja tehakse välja plasticy materjali tagasi, kust nii valge oli täiesti lõpetanud nr lõngaotsad ja tagasi oli tehtud pearlescent materjali. Väärt raha küll!!! Ma rõhutan kvaliteet ei ole naeruväärselt erinev, lihtsalt märgatav. (Pildil on roosa, ei tule koos võtmehoidja, ostsin selle eraldi)”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd